Кейт Мидълтън от години не изневерява на уникалната диета!

Херцогинята на Англия Кейт Мидълтън винаги е изглеждала перфектно - дори по време на бременността си и дори после, когато роди кралския престолонаследник. Много се спекулираше с клюки за медикаментите, които Кейт Мидълтън приема, за да не пълнее, но това бе пълна лъжа. Кейт Мидълтън сама призна, че никога не е докосвала хапчета, но спазва диета. При това ефективна, но и много здравословна.

След като роди сина си, Кейт Мидълтън успя да свали цели 13 килограма за отрицателно време, благодарение на уникалния си хранителен режим. А той е следният и се дели на няколко фази.

[caption id="attachment_317484" align="alignright" width="298"]Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън призна, че никога не изневерява на проверената и ефективна диета[/caption]

По време на първата фаза Кейт Мидълтън се храни 3 пъти дневно в умерени количества и особено с храни, пълни протеини като немазно месо, белтъци от яйца, обезмаслени млечни продукти и почти всички видове морски дарове и риба. Тя спокойно приема чай и кафе, но без да прекалява с тях и се стреми към минимум 2,5 литра вода дневно. Позволява си също малки количества мед, горчица, оцет, сол и зехтин.

През първата фаза, която трае минимум една седмица, Кейт Мидълтън има разрешени две малки закуски между основните хранения, които включват малко парче натурален шоколад или малък плод, но без банани и грозде.

През втората фаза от диетата, свалените килограми трябва да се задържат, затова хранителният режим се запазва почти същият, но с тази разлика, че количеството на зеленчуците може да е неограничено. Разбира се, позволена е голяма купа салата, само ако към нея нямаме парче месо. В противен случай хапваме 200 грама пилешко филе например, плюс 2-3 щипки от салатата.

Вечерята да не е по-късно от 3 часа преди лягане, а водата отново се приема в по-голямо количество от обичайното, на което сме свикнали.

Чак в третата фаза на диетата си, Кейт Мидълтън си позволява да включи в менюто си малко ориз, картофи, 1-2 филии пълнозърнест хляб дневно, както и по-калорични плодове като грозде и банани. Количествата в чинията й обаче, са максимално ограничени.

И не на последно място трябва да повторим, че никоя диета не е ефективна без упражнения и физическо натоварване. Това призна самата Кейт Мидълтън, която изглежда повече от перфектно.