Шоков удар: Признанието на Невена Бозукова втрещи всички!

Шоков удар: Признанието на Невена Бозукова втрещи всички!
4.7 (93.33%) 3 votes

Невена Бозукова направи неочаквано признание, с което потресе всички!

Поредното телевизионно шоу в България приключи и, разбира се, последва поредният типично нашенски скандал – кой победител е реален и кой нагласен?! След като всички дружно заклеймиха победата на Албена Денкова в „Денсинг старс“, сега дойде ред и на фаворитката в „Като две капки вода“ Невена Бозукова. Минути след като спечели първото място, тя вече бе обявена за лъжкиня и нагласен победител.

Нещо повече – тръгнаха слуховете, че съпругът й продуцентът Красимир Ванков е задължил всичките си над 200 служители да гласуват за Невена Бозукова и дори ги е снабдил с предплатени карти, от които да бълват есемеси като замаяни точно в последния ден от шоуто.

Невена Бозукова

Невена Бозукова е готова да сдаде наградата, но да защити името си

Милионерът искал да зарадва съпругата си – актрисата Невена Бозукова и затова на практика купил победата й. А самата Невена Бозукова не я заслужавала, защото имала едва две-три успешни преобразявания в течение на цялото шоу. Според жълтите вестници и злите езици, реалният победител в надпреварата бил Къци Вапцаров, който остана да бърше сълзи на второто място.

След всички тези спекулации и обвинения по неин адрес, Невена Бозукова направи нещо, което е прецедент не само за шоуто „Като две капки вода“, а и за всички останали в родния ефир досега.

Невена Бозукова има категоричното намерение да се откаже от победата и да върне спечеления автомобил на продуцентите на Нова телевизия, научи Kliuki.bg от сигурни източници, близки до семейството на Невена Бозукова.

„Прекалиха с обвиненията срещу нея. Невена не е на себе си след всички мръсотии, които се изприказваха по неин адрес и е решена да затвори устите на лъжците. Тя е изключително достоен и горд човек, затова иска да върне „короната“ си и то доброволно, без някой да я заставя. Тогава вече да видим кой ще има очи да се изправи и да я обвини в нещо недостойно“, коментират близки до Невена Бозукова.

Паралелно с това във Фейсбук вървят и множество коментари от потребители, за които Невена Бозукова е достойният победител, защото нито един от останалите участници не успя да я победи нито с артистизъм, нито с гласови данни, каквито тя притежава в изобилие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Шоков удар: Признанието на Невена Бозукова втрещи всички!”

  1. Име (задължително)

    юни 11. 2014

    :)))))))))))))))

  2. Димитров

    юни 11. 2014

    Колкото хора,толкова мнения.Аз мисля,че като пеене най-добра беше Нети, а като игра-Деян.

Добавете коментар