Нещастие: Огромна мъка застигна Преслава!

Нещастие: Огромна мъка застигна Преслава!
5 (100%) 2 votes

Преслава изживява сама голямата си трагедия!

Една от любимите певици на българите – Преслава, е съкрушена от огромна мъка. Болката, която изживява певицата от личната си трагедия е голяма, а близките й се чудят как да я утешат.

Това обаче няма да е лесно, защото Преслава е нормална жена и като всяка друга изживява трагично момента, в който бъде изоставена пред олтара. Точно това се случи с нея – любимият й Жоро Бирмата я заряза месеци преди сватбата, която Преслава очакваше с нетърпение.

Преслава

Преслава никога не е обичала друг така, както Бирмата

Краят на връзката между Преслава и Бирмата е факт, както е и факт това, че бизнесменът изобщо не си е направил труда да обясни на Преслава причината за неочакваното си и болезнено за нея решение. Той просто й е съобщил новината и я е помолил да се изнесе от дома му, където двамата живееха заедно повече от половин година, пише вестник „Всеки ден“.

„Преслава е изключително зле. Приятелите й се опитват да я успокояват и да й внушат, че нищо особено не се е случило, но тя приема нещата като истинска трагедия. Жоро беше единственият мъж, когото Преслава е обичала от цялото си сърце. Знаем, че преди него тя винаги имаше проблеми с връзките и все не успяваше да се отдаде на 100 процента. И сега, когато най-сетне го направи и реши да създаде семейство, да има и деца, Бирмата я изхвърли от живота си като стара дрипа“, разкриват приятели на Преслава.

Вече повече от седмица Преслава живее в родния си Пловдив. След като Бирмата я изгони от дома си, певицата се върна в стария си апартамент под тепетата и се опитва да преживее болката, но може би е още твърде рано за това.

Единственото, което утешава Преслава, е работата й, както и фактът, че с бившата й вече кандидат-свекърва продължават да се разбират чудесно и да се виждат на кафета и обяди. А и Преслава тайно се надява родителката на Бирмата да повлияе на решението му и двамата да се съберат отново. Дали?!…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

7 коментара по “Нещастие: Огромна мъка застигна Преслава!”

 1. Име (задължително)

  юни 11. 2014

  🙂

 2. Теодора

  юни 11. 2014

  Родният Пловдив изобщо не й е роден. Преслава е от Добрич. Пак се изказвате неподготвени.

 3. Svetlana Gancheva

  юни 11. 2014

  ……

 4. Margarita Ivanova

  юни 11. 2014

  Preslava e ot s.Preselenci,obsht.Gen.Toshevo.Uchi i zavurshi muzikalno obrazovanie v ,,Kl.Ohridski,,gr.Dobrich s dushterya mi.I ako ne gresha sa vrustnichki.Imashe kusmet da stane proteje na Milcho Kavaljiev i ot tam i porasna mnogo rabotata>Mnogo chesto hodeshe da pee na hailaifa naPravec.Ne e koi znae kakvo neshtastie.tova se sluchva v jivota.Golyama senzaciya,nyama shto!

 5. Мария Петрова

  юни 12. 2014

  !!!!!!!!!!!!

 6. николай синков

  юни 12. 2014

  🙂

 7. Пепи Джел

  юни 22. 2014

  Преслава се е стопила ,можели толкова много да е отслабнала .Това нейното е болестно състояние .

Добавете коментар