Идилията свърши: Вижте какво се случи между Иван Ласкин и Алекс!

Идилията свърши: Вижте какво се случи между Иван Ласкин и Алекс!
5 (100%) 3 votes

В семейството на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева назря конфликт!

Идилията в едно от най-стабилните семейства в страната – това на актьорите Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева, май ще приключи окончателно. Между двамата назря конфликт и то сериозен, който бурният нрав на Иван Ласкин допълнително подклажда, вместо да потуши.

Работата е там, че за разлика от Алекс Сърчаджиева, която успешно върви нагоре в професията и се справя отлично като телевизионна водеща /последната й перфектна изява видяхме в „Денсинг старс“/, то половинката й Иван Ласкин пропада стремглаво, пише известен столичен вестник.

Иван Ласкин

Иван Ласкин се комплексирал от това, че Алекс е по-успешна от него

Докато Алекс Сърчаджиева изкарва основната част от парите за семейния бюджет у дома, Иван Ласкин така и не успява да се хване на работа. От много време насам актьорът обикалял театрите да пита за назначение или поне второстепенна роля в някоя постановка, но уви – непрекъснато удрял на камък. Режисьорите и продуцентите не искали и да чуят за него, заради славата му на скандалджия с непоносим характер. А и слабостта му към чашката, която Иван Ласкин упорито опитва да остави, му носи допълнителни негативи.

Цялото напрежение покрай липсата на работа и обществени изяви, опънали нервите на Иван Ласкин до краен предел и той започнал системно да демонстрира лошото си настроение вкъщи.

Скандалите между него и Алекс Сърчаджиева зачестили страшно много и макар че още я обича от сърце, Иван Ласкин трудно се справял с комплекса си, че благоверната му е много по-талантлива и успешна от самия него.

„Дано това положение да не съсипе връзката им тотално, защото Алекс и Иван Ласкин са наистина подходящи един за друг. Той обаче трябва да се кротне малко и да успокои нервата, защото характерът му не се издържа. Но пък от друга страна е разбираемо да се тревожи, защото надали е приятно цял живот да останеш известен с ролята си на Васко да Гама“, коментират колеги на Иван Ласкин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Идилията свърши: Вижте какво се случи между Иван Ласкин и Алекс!”

  1. николай синков

    юни 12. 2014

    🙂

Добавете коментар