Бориса Тютюнджиева срина Георги Стоянов, шампионът на "Къртицата" не иска да повярва! Няма прошка за ММА боеца!

Големият скандал между Георги Стоянов и прелестната Бориса Тютюнджиева се превърна в жесток удар по ММА боеца. Жоро се е извинил лично на красавицата за поведението си спрямо нея в Базата, научи Kliuki.bg. Тя обаче е отказала всякакви мили думи от спортиста и не иска да го види повече, тъй като не смята, че стореното от него заслужава прошка.

Нека припомним, че Георги Стоянов буквално налетя да бие Бориса в шоуто, но бе спрян от Емил Каменов. Тогава Тютюнджиева вбеси ММА боеца с надменното си поведение спрямо него. Бо изнерви в една ситуация тотално Жоро и той скочи от масата с ясното намерение да я удари, но не му позволиха да я стигне.

[caption id="attachment_317527" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева е непреклонна за Георги Стоянов Бориса Тютюнджиева е непреклонна за Георги Стоянов[/caption]

Това обаче не е единственият случай, в който Георги налетя на жена в риалити шоуто. Преди това той искаше да бие и Марина Мицич, която също го изнерви максимално. След като спечели "Къртицата" обаче, спортистът явно е решил да става друг човек. Той се разкайва за поведението си спрямо дамите, което обаче не изглежда съвсем искрено. По-скоро е прочел негативните коментари за себе си и иска да промени мнението на доста хора.

Уви, Бориса Тютюнджиева не успя да заблуди. Хубавицата изобщо не е приела извиненията му и продължава да го смята за интригант. Това е голям удар за Жоро, който се има за мъжкар, но действията му подсказват друго. Той сам се иронизира в "Усещане за жена" наскоро с думите "Уж голям мъжкар съм, а налитам само на жени.".

В момента Георги вече е прекалено мек към Бориса, но тя не му дава зелена светлина. Бо е човек на честта, споделя Емил Русев, и нараниш ли я, става страшно.