Разрив: Внезапното решение на Слави Трифонов шокира Мартина!

Разрив: Внезапното решение на Слави Трифонов шокира Мартина!
5 (100%) 2 votes

Мартина Огнянова най-сетне си позволи да повиши тон на Слави Трифонов!

Слави Трифонов отдавна е известен с твърдия си и лидерски характер, както и с факта, че малцина са си позволявали да му противоречат – най-малко гаджетата му. Изключение не прави и дългогодишната партньорка на Слави Трифонов – Мартина Огнянова, която винаги чинно е изпълнявала съветите на Дългия и не му е противоречала в нищо. Поне досега.

СлавиТрифонов

Слави Трифонов се е побъркал и това не е мнение само на Мартина

Защото нервите на Мартина Огнянова не издържали, а причина за това е шокиращото решение на Слави Трифонов да се превърне в мъж, заобиколен от поне 10 души охрана. Напоследък Слави Трифонов не бил на себе си и постоянно се страхувал за живота си. Реална причина за това няма, тъй като той не е получавал заплахи или предупреждения, които да го разстроят, убедени са колегите му от „Шоуто на Слави“.

Манията му се породила внезапно и без обяснение, а самият той твърдял, че обстановката в страната е напрегната и никой не е в безопасност. „Слави Трифонов вече не ходи никъде без горилите си. Колегите му първо го бъзикаха, а после започнаха да му се карат, защото поведението му не е нормално. Той се пази като някой подземен бос, когато реално няма защо. Никъде вече не може да го видиш сам. А Годжи го занася, че момчетата от охраната сигурно клечат и пред тоалетната му“, разказват служители от „Шоуто на Слави“.

Ето я част от охраната на Слави Трифонов

Ето я част от охраната на Слави Трифонов

Точно това упорство на Слави Трифонов накарало Мартина Огнянова да издивее и да му вдигне луд скандал. Балерината не искала да приеме, че отсега нататък няма да може да отиде спокойно до мола с приятелка или просто да се разходи сама по „Витошка“, пише вестник „Ретро“.

„Защото Слави Трифонов не нае охрана само за себе си. Той е изпратил по трима мъжаги на Мартина Огнянова и на майка си Здравка, които ги следват по петите неотлъчно. И двете жени се пищисаха от лудостта му, но мама Здравка кротна, за да няма разправии. Мартина обаче не може да се примири“, разкриват хора от шоуто.

В крайна сметка Мартина Огнянова решила, че няма какво да губи ще го играе хард. Тя поставила ултиматум на Слави Трифонов – или се отървава от охраната си, или тя си взима багажа и си отива от него, докато лудостта му не отмине. Остава само да чакаме какво ще избере Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Разрив: Внезапното решение на Слави Трифонов шокира Мартина!”

  1. Garjo Ivanov

    юни 17. 2014

    shetese opravi sas trudnostite toi e oporit

Добавете коментар