Шок: Това е тайната, която Надя на Коцето упорито криеше!

Шок: Това е тайната, която Надя на Коцето упорито криеше!
5 (100%) 2 votes

Съпругата на Коцето – Надя пазеше тази срамна тайна от години!

Всяко нещо си има цената. Тази максима е потвърдена, както от обикновените хора, така и от т.нар. звезди. А днес се разкри тайната, която жената на Коцето – Надя, упорито криеше от години. Завистливи приятелки обаче й направиха „услуга“ като я разкриха пред цялата страна.

Оказа се, че луксозният и привидно щастлив живот на Надя далеч не е такъв. Скъпите апартаменти и бутикови тоалети, с които я глези Коцето, са начин да й се извини за огромния проблем в семейството им. А именно, че певецът отдавна е спрял да „вдига самолета“. Поне не и по естествен път. Това разкриха дружки на Надя, пред която блондинката е изливала неведнъж мъката си.

Коцето

Надя на Коцето пазеше срамната тайна на съпруга си

Надя разказвала пред приятелки, че Коцето все по-често прибягва до хапчета, за да се справя със съпружеския си дълг. А страшното, което Надя разкрила е, че проблемът му не се дължи на заболяване или възраст, а на многобройните му изневери. Обществена тайна е, че Коцето почти всяка вечер оставя Надя да се грижи за щерка им у дома и прекарва часове наред в дискотеката си, заобиколен от най-различни красавици, пише Лайфстайл.бг.

„Освен останалите вещества, които Коцето приема от години, той започна да се снабдява със сините хапченца, за да не се излага. Случвало се е на вечер да „обработи“ по три девойки. А после нека Надя се чуди защо хич го няма в семейното ложе“, коментират очевидци, редовни клиенти на дискотеката на Константин.

За млада и красива жена като Надя, поведението на Константин е жива мъка, но тя била категорична, че няма да развали семейството си и все се надявала, че един ден Коцето ще „порасне“ и ще помъдрее. Докато това се случи обаче – ако изобщо се случи, той се опитва да й замазва очите с подаръци.

Наскоро Надя получи безумно скъп дар от шавливия си съпруг – ултра скъпо Ауди, което неуверената в шофирането Надя едва управлява.

„Коцето си мисли, че може вечно да продължава да си живее като свободна птичка и да залъгва Надя, но се лъже. Вече прибегна до хапчета за мъжество, което на неговите години е жив резил. Да го видим какво ще прави по-нататък, цяла вечност ли ще го вдига с лекарства“, коментират познати на Надя.

Коментари чрез Facebook

коментара

8 коментара по “Шок: Това е тайната, която Надя на Коцето упорито криеше!”

 1. Vesito Ivanova

  юни 12. 2014

  ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ЧУДЯТ СЕ КАКВО ДА ПИШАТ ЗА ТОВА ХУБАВО СЕМЕЙСТВО

 2. Жулиета Иванова

  юни 12. 2014

  хора,които няма кво да правят ,пишат глупости

 3. Rumen Iliev Iliev

  юни 12. 2014

  zashto ne gi ostavjat na mira,ili njakoja merakliika na Koceto,kato ne moje da go svali i razpravja nebivalici podobno na prikazkata za lisicata i grozdeto-za neja grozdeto e kiselo.

 4. м да

  юни 12. 2014

  този е пиян всяка вечер , на всяко участие неадекватен, но Надка си търпи щото няма накъде, с дете и подаръци, Райна най много спечели защото е горда и с достойнство

 5. Име (задължително)

  юни 12. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 6. николай синков

  юни 13. 2014

  🙂

 7. naranenata s razbitoto sarce

  юни 22. 2014

  :'(:-(

 8. фактите говорят

  юли 06. 2014

  Истината винаги излиза наяве, проблема с потентността му е всеизвестен, а жена му какво си е мислела, хем с пари и слава, хем потентен, няма пълно щастие, и тя не е от най-умните , зат’ва ще търпи!

Добавете коментар