Велика: Постъпката на Лили Иванова разплака Слави Трифонов!

Велика: Постъпката на Лили Иванова разплака Слави Трифонов!
4.7 (93.33%) 9 votes

Лили Иванова се показа като истински човек, а Слави Трифонов е трогнат!

Слави Трифонов се разплака. Да, Дългия си позволи да не скрие сълзите си след невероятната и благородна постъпка, с която го удостои примата на България Лили Иванова. След като години наред двамата се плюеха в предавания, а Слави Трифонов се подиграваше с нея в „Шоуто на Слави“, днес томахавките вече са заровени.

Първата стъпка бе направена именно от Лили Иванова, която надмогна гордостта и обидата си, и направи нещо наистина човешко. Лили Иванова откликна на молбата на пиарите на Слави Трифонов, които търсели билети за концерта на Лили Иванова в Плевен.

Лили Иванова

Лили Иванова трогна Слави Трифонов до сълзи

Билетите, разбира се, не са предназначени за Слави Трифонов, а за родителката му мама Здравка, която е една от най-големите почитателки на Лили Иванова. Мама Здравка умирала да види и чуе любимката си на живо, а Слави Трифонов впрегнал служителите си в търсене на билети за нея и няколко приятелки.

Когато чула, че исканите места са за майката на Слави Трифонов, Лили Иванова спокойно можела да откаже и да прати мама Здравка да се реди на опашка като всички останали. И ако свари да си намери билет – ок, ако не – здраве. Тя обаче постъпила коренно различно.

Лили Иванова лично се заела и телефонирала на организаторите си, за да им разпореди да запазят три от най-добрите места пред сцената за мама Здравка и приятелките й. Нещо повече – Лили Иванова дори не поискала те да си платят билетите, макар цената им да е смешна за бизнесмен от сорта на Слави Трифонов.

„Когато разбра какъв жест е направила Лили Иванова, Слави Трифонов се разплака. Да, сълзите наистина напълниха очите му, защото страшно се разчувства. И моментално даде изрична забрана на актьорите и сценаристите си да кажат и една лоша или подигравателна дума повече за Лили Иванова. Най-накрая двамата ще си стиснат ръцете“, радват се служители от „Шоуто на Слави“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

15 коментара по “Велика: Постъпката на Лили Иванова разплака Слави Трифонов!”

 1. Joana Rubin

  юни 12. 2014

  Това не е кой знае какво. Лили много пъти е пускала на концертите си хора без пари. Като разбере, че навън има много хора, които искат да я видят, но няма билети или не могат да си платят билетите, защото нямат пари, тя многократно е казвала през годините на охраната на залите да пуснат всички желаещи, които са около залата напълно без пари. А това може да се разглежда като голям шамар за моя стар приятел Слави, защото той има какво да научи от самата Лили. Тя, за разлика от него, е много по-възпитана и внимателна.

 2. Силвия Ганчева

  юни 12. 2014

  Дано да му дойде акъла в главата и да спре да се подиграва и бъзика с жената, защото е грозно и много тъпо!….Жива легенда, която заслужава толкова много! Вече нито скечовете му, нито дебелашките шеги са смешни и интересни…..Изпростяват на моменти прекалено и шоуто му вече има един просташки и вулгарен привкус….Ако не са "конкурсите", не бих въобще пуснала БТВ по времето на Слави Трифонов…..

 3. Теодора

  юни 12. 2014

  Голяма работа станала. Тая думичка „велик“ я използвате под път и над път.

 4. Aglaia Cherkezova

  юни 12. 2014

  И какво точно е великото на постъпката…. че е дала три безплатни билета на майката на Слави Трифонов. Направо да се разплаче човек.

 5. Име (задължително)

  юни 13. 2014

  ДА, ТЯ Е ВЕЛИКА В СВОЯТА ОБЛАСТ, НО ДОКАЗА ЧЕ Е И С ГОЛЯМА ДУШЯ, ЩОМ ПРОСТИ НА СЛАВИ! ДАНО ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА НИ РАДВА С ПЕСНИТЕ СИ! МЕЖДУ ДРУГО НА КОНЦЕРТИТЕ И ИМЕАШЕ И МНОГО МЛАДИ, КОИТО ПЕЕХА ПЕСНИТЕ И !

 6. И моите сълзи потекоха, още като прочетох заглавието, а като чух и песента- още повече..Велика е тази жена..Слави, според мен трябва да я покани и да и се извини ПУБЛИЧНО , или да и каже, че тези скечове ги е правил, за да я направи още по-популярна..Защото има и такива моменти в ШОУТАТА.. Как пее тази прима, че няма дума, която да не можеш да разбереш. СЯКАШ ГИ ЧЕТЕШ… Нека да е жива и здрава…

 7. николай синков

  юни 13. 2014

  🙂

 8. Tsvetodarka Milanova

  юни 13. 2014

  Ох и аз се разплаках!!!! От фалша, ширещ се масово във всички посоки и ширини, и най-вече височини на нашата държава и народ.

 9. Име (задължително)

  юни 13. 2014

  Дрън – дрън. Глупости на търкалета.

 10. Име (задължително)

  юни 13. 2014

  Според мен тука не е въпроса в парите, че билетите са евтини и т.н., въпроса е, че Лили е постъпила благородно.

 11. Liza Lizova

  юни 13. 2014

  Да това е жест ако наистина има нещо вярно в това. Всяка мила постъпка е мил жест .

 12. Име (задължително)

  юни 13. 2014

  LILI E VELIKA SEGA PREDI I SHTE BADE!

 13. Didi Zasheva

  юни 13. 2014

  Това може да го направи само един представител на зодия Телец..

 14. Mariana Kalinova

  мар. 05. 2015

  ЛИЛИ ИВАНОВА Е НЕДОСТИЖИМА. СЛАВИ СБЪРКА, ЧЕ ИЗПОЛЗВАШЕ ИМЕТО И ЗА МАЙТАПИ. СЕГА ЛИЛИ МУ ПОКАЗА, КОЙ Е ПО-ВЕЛИКИЯ. ОЩЕ НЯКЪДЕ БЪРКА СЛАВИ И ПОУКАТА НЯМА ДА Е ТОЛКОВА ЛЕСНА – ПРАВИ СИ МАЙТАП С БОЖИЕТО ИМЕ – А ГОСПОД ИЗРИЧНО Е ЗАБРАНИЛ ИМЕТО МУ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА НАПРАЗНО. ДАНО СЛАВИ НАЙ-ПОСЛЕ ПОУМНЕЕ И РАЗБЕРЕ, КАКВО СЕ ТРУПА НА НЕГОВАТА ГЛАВА И НА СЦЕНАРИСТИТЕ МУ.

 15. Благородна постъпка

Добавете коментар