Емануела има своя "близначка", която ще получи специална награда от своята любима певица

Кой е казал, че красотата на даден човек е неповторима?! Напротив, при Емануела тя се повтори абсолютно еднакво и певицата от вчера официално има своя двойничка. Това е момиче на име Екатерина, научи Kliuki.bg.

От края на май Емануела провеждаше конкурс, в който девойки от цялата страна трябваше да й изпращат свои снимки и в зависимост от гласуването на феновете щеше да се избере момичето, което най-много прилича на нея. То се оказа Екатерина, която действително има прилика с фолк дивата, особено в очите. Все пак не останаха и разочаровани почитатели, които бяха на мнение, че останалата на втора позиция Елена е по-заслужилата за победителка.

Както лично от екипа на Емануела ни бяха информирали в началото на конкурса, двойничката на певицата ще получи своята награда, а тя е рокля, с която Емануела е била на участие. Още не е избрана коя точно да бъде, но днес фолк дивата трябва да се свърже с Катя, за да й каже как да си получи дългоочакваната награда.

До последните мигове гласуването течеше доста драматично и оспорвано. В крайна сметка Екатерина спечели с 629 гласа срещу 586 в полза на Елена. Девойката е изключително щастлива не само заради роклята, но и защото този повод по всяка вероятност ще й даде шанс да се запознае лично с Емануела или поне да се чуе с нея по телефона. Това е мечта за много момичета в България, тъй като Емануела има страшно голям брой почитатели в страната.

Конкурсът за двойничка отново показа, че Емануела обича много да общува с феновете си и да стои близо до тях. Когато има възможност, тя винаги го прави във Фейсбук, а сега даже направи щастлива една млада дама. Вижте Екатерина и преценете има ли наистина красотата на Емануела.

[caption id="attachment_317601" align="alignnone" width="645"]Това е официалната Емануела №2 Това е официалната Емануела №2[/caption]