Чаровната поп фолк дива Галена не скрива своето желание

Една от най-вървежните пайнерки Галена е твърдо решена да има още едно дете. Галена има четиригодишен син Стефан, роден през 2009 година. Изпълнителката на „Утешителна награда” иска отново в дома й да има тропот на детски крачета и да се оглася от детски гласчета, научи Kluiki.bg.

[caption id="attachment_317609" align="alignright" width="300"]Галена иска да има още един наследник Галена иска да има още един наследник[/caption]

Галена, половинката на бизнесмена Галин, твърди, че от двамата в двойката любимият й бил по-напористият в желанието семейството им да се увеличи с още един член.

Певицата на годината Галена иска това важно събитие в живота й да се случи по възможност още преди да чукне 30 години. Палавата сладурана е готова да отгледа още един наследник, но смята, че след като прескочи пределните трийсет години желанието й за това ще намалее многократно.

Тогава, разсъждава родената като Галина Генчева жената захитрява и не иска ежедневието й да бъде натоварено с отглеждането на още едно малко човече. Защото, категорична е Галена, каквато и да ти е професията, детето си иска своите грижи и внимание.

Поп фолк дивата е известна с това, че обича да се потапя в различни образи на сцената и да експериментира смело. Родената в Смядово смени един куп прически, както и тоналности на косата, но дори  и нейните зложелатели признават, че щуравите й превъплъщения й отиват. Защото всичко, каквото прави звездата е с любов и желание, защото обича сцената, публиката и най-вече пеенето.

[caption id="attachment_317614" align="alignright" width="300"]Галена умее винаги да провокира Галена умее винаги да провокира[/caption]

Чалга изпълнителката твърди, че половинката до нея Галин я подкрепя силно и никак не я ревнува от работата, както и от настойчивите ухажори по нощните клубове, където пее. Те се врекоха във вярност в екзотична страна, а хотелския им комплекс край старопрестолния град е винаги отворен за приятели и близки.

Галена знае, че професията й е до време и след това най-вероятно ще се занимава с друго, особено ако роди второ дете. Но до момента е благодарна на мъжът до нея, който я подкрепя във всичките й начинания.