Фики Стораро вече бере горчивите плодове на бързата си слава

Фики Стораро твърде бързо осъзна цената да си популярна личност в родния шоубизнес. „ Крушата” на татко Тони вместо еталон за подражание се превърна в любима мишена на зевзеци и критикари.

Уж Фики Стораро беше и изключителен талант, и рядко възпитано момче, и би бил гордост за всеки родител, а накрая и него не пожалиха дежурните хейтъри. В случая обаче може би имат право...или донякъде.

Младежът с куп достойнства има един очевиден и сериозен недостатък – болезнената суета. Фики Стораро се държи като всеки младеж, който в детството си е бил пухкавичък, да не кажем дебел. „Помпи” здраво във фитнеса, тъпче се с химия, а понякога направо прекалява с фотошопа, видя kliuki.bg.

[caption id="attachment_317647" align="aligncenter" width="225"]Фики Стораро изглежда страшно Така Фики Стораро рекламира участията си[/caption]

Почитателките му го виждат, но тактично премълчават слабостта на любимеца си. Момчетата по форумите обаче са безмилостни – преди намекваха, че прилича на чудовище, сега стигнаха по-далеч: „Фики, ти наред ли си?! С тая химия скоро сутиен ще носиш!”, „Какво правиш?! С Галена ли се състезаваш?!” „Така не си зобил химия, че чак и гинекомастия имаш вече ....”. Най-бруталното обаче е заплахата, че скоро ще има виме, ако не спре!

[caption id="attachment_317646" align="aligncenter" width="225"]Фики Стораро изглежда страшно Една от наистина страшните снимки на младежа[/caption]

Пороя възмутени коментари заля профила му след като излъчването на последния му клип. С всяка изминала снимка Фики Стораро събира все повече и повече негативи.

[caption id="attachment_317645" align="aligncenter" width="300"]Фики Стораро изглежда страшно Да ви прилича на току-що завършил средно училище?[/caption]

Комплексът от детството изглежда още го подтиска. Все пак дори певица като Преслава не беше пощадена стереотипа за красиво тяло, на който не отговаряше. Манията й да изглежда като манекенка я докара до анорексия. Фики Стораро, за съжаление, изглежда върви по нейните стъпки!