Ники Михайлов е застигнат от лош късмет за втори път

Националният ни вратар Ники Михайлов е силно разстроен от последната си загуба. Но не терена, а в живота. Футболистът загуби за втори път нещо, което е не толкова ценно за него, колкото показателно.

Играчът на холандския отбор „Твенте" се прости с голяма сума пари. И лошото е, че това не му е за сефте. Портмонето му с два бона изчезна и той недоумява как се е случило.

[caption id="attachment_317660" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов е кахърен заради лошия си късмет Ники Михайлов е кахърен заради лошия си късмет[/caption]

В момента вратарят отмаря с любимата си Алисия в луксозен спа хотел в Каварна, тъй като певицата има много участия по морето. И неприятната случка е станала, докато Ники Михайлов е обикалял сингъл заведенията и нощните клубове по родното ни Черноморие. Според злите езици плейбоят е оставил без надзор портмонето си, докато вероятно е купувал поредното питие на мацка, която си е нацелил да сваля.

Други пък въртят клюката, че шавливецът се е отдал на по-горещи лески в някое от сепаретата на тузарски клуб и опитните пръсти на поредната му изгора са измъкнали парите му под носа.

Лято е, море, горещи страсти, но джибчийките и палавите момичета не спят, а действат. Може пък симпатягата просто да е бил невнимателен и да е загубил от нехайство портфейла си, предполагат трети, които познават по-отблизо спортягата.

Преди известно време Ники Михайлов бе на косъм да се прости и с две хиляди и петстотин евро. Тогава съдбата се оказа благосклонна и портфейла му бе върнат непокътнат, без дори да е похарчено и едно евро.

Добрата новина сега е, че в изгубената вещ няма карти и документи, и вратарят е спасен от това да ис вади нови. Въпреки че губи отново пари, Ники Михайлов е стреснат.

Случката го е настроила да прибегне до услугата на врачка, споделил той пред приятели, научи Kluiki.bg. Ники Михайлов не вярва в предсказания, но той е решен да разбере дали не му е сторена магия.