Кейт Мидълтън вече си има ходещо човече вкъщи, тя е на седмото небе и не спира да изразява радостта си пред всички!

Радост в британския дворец озари всички световни издания тази сутрин. Кейт Мидълтън се пръска от щастие, защото малкият й син Джордж вече ходи, пише ПИК. Детето е било на разходка с майка си, когато се е престрашило и е направило своите първи самостоятелни стъпки в живота. Кейт веднага се е зарадвала до небесата и е побързала да се похвали на всички познати, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_317688" align="alignright" width="300"]Принц Джордж дари голямо щастие на Кейт Мидълтън Принц Джордж дари голямо щастие на Кейт Мидълтън[/caption]

"Вече ходи. Много съм щастлива. Очаквах този миг, сега всичко ще е по-лесно. Радвам се, че е много общително дете. Не пропуска да си играе с другите, когато има възможност. Развитието му е точно такова, каквото трябва да бъде за едно 11-месечно момче." - са думите на Кейт Мидълтън към приятелка, който излязоха по доста британски таблоиди.

Принц Уилям също е много щастлив, но за една майка това е още по-голяма радост. Кейт се подложи на строга диета, както вече писахме, за да си върне формата след раждането. Въпреки това обаче, тя няма нищо против отново да забременее, защото майчинското присъства вътре в нея.

"Това не е нещо, което идва. Ти се раждаш с него. Кейт е родена майка и затова сега се радва и на най-малкото нещо, свързано с малкия Джордж. Много бди над него, понякога може би прекалява, но това е добрият родител. Стреми се да даде най-доброто на детето си, поставяйки го над себе си." - споделя един от приближените на Кейт Мидълтън в двореца.

Сега вече кралското семейство чака следващата голяма новина от принц Джордж, а именно първата му думичка. За нея обаче ще трябва да се почака още поне няколко месеца, защото обикновено децата проговарят на около година и половина.