Златка Райкова е качила повече от 5 килограма за отрицателно време!

Плеймейтката Златка Райкова или Русата Златка винаги е била пример за добре поддържано и естествено красиво тяло. Златка Райкова бе еталон за много жени, които слагаха снимката й върху хладилниците си, само и само да не се изкушават да надничат в тях. Е да, но това бе до днес.

[caption id="attachment_317681" align="alignright" width="300"]Златка Райкова Златка Райкова винаги е била пример за перфектни форми, какво се случи?![/caption]

Защото, както фенките, така и завистниците на Златка Райкова ще се ококорят и изпаднат в стрес от най-новите й снимки. А фактът е, че Златка Райкова яко надебеля. Ако съдим по старите и новите й фотоси, то спокойно можем да кажем, че Златка Райкова е качила повече от 5 килограма, при това за отрицателно време.

Тук обаче дебелината не е най-големият проблем, а лъжата. Защото ако Златка Райкова изглежда по този начин на живо, то как да си обясним почти ежедневните й фотосесии във Фейсбук, ако не с жестока намеса на фотошоп, пише Хотарена.нет.

Интересно е какво се е случило в живота на Златка Райкова, че се е отпуснала така, което никога не е било характерно за нея. Според приятелите й, причината за това е спокойствието и щастието й във връзката с ММА бореца Георги Валентинов.

[caption id="attachment_317682" align="aligncenter" width="300"]Как ви се струва?! Къде е слабата Златка Райкова?! Как ви се струва?! Къде е слабата Златка Райкова?![/caption]

Досега Златка Райкова е имала връзки предимно с мутри от подземния свят, които редовно я "разкрасяваха с естествен грим" и за които тя бе длъжна постоянно да изглежда като извадена от списание. Днес обаче Златка Райкова най-после има до себе си свястно момче, което я обича и е решила да му отпусне края като всяка уважаваща себе си домакиня и бъдеща родителка.

[caption id="attachment_317683" align="aligncenter" width="247"]Георги Валентинов определено изглежда по-слаб от нея Георги Валентинов определено изглежда по-слаб от нея[/caption]

"Какво толкова като е напълняла малко?! Злати започна да тренира заедно с Георги Валентинов в залата му и скоро ще свали килограмите. Друго е по-важно и то е, че е в хармония със себе си и с него. А и всеки, който се чувства обгрижван, спокоен и обичан у дома си, се случва да напълнее", коментират приятелки на Златка Райкова и й пожелават дълги години любов с Георги Валентинов.