Голям: Любо Нейков трогна всички с невероятното си решение!

Голям: Любо Нейков трогна всички с невероятното си решение!
5 (100%) 1 vote

Любо Нейков доказа, че слуховете за него са лъжа, а той е прекрасен човек!

Актьорът Любо Нейков трогна всички с невероятното си и страшно благородно решение, за което колегите му в телевизията му свалиха шапка. Любо Нейков за пореден път доказа, че слуховете за „лошия му характер“ са пълна измислица, а всъщност той е наистина прекрасен човек.

Повод за възхищението на колегите му е фактът, че Любо Нейков бе застигнат от огромно щастие. След като месеци наред се тревожеше за бъдещето си в Би Ти Ви и съдбата на „Комиците“ и „Столичани в повече“, днес той има повод да черпи. Защото успя да сключи договор с телевизията за продължението на предаването и сериала, за които ще се сдобие с близо 2 милиона лева.

Любо Нейков

Любо Нейков направи нещо, което никой не очакваше от него. Браво!

Вместо да мине с една скромна почерпка обаче, или дори да се отпусне и да заведе екипа си на ресторант, Любо Нейков направи нещо далеч по-добро. Той моментално изплати всички забавени пари на служителите и за тяхно най-голямо учудване, ги зарадва и със солидни бонуси.

„Такова нещо никой не беше очаквал. Вярно е, че хората знаеха, че щом Любо Нейков подпише договора и вземе парите, ще се разплати с тях. Но за допълнителни пари и бонуси никой не предполагаше. Всички останаха като гръмнати от прекрасния жест на Любо Нейков. Защото решението му е наистина адски човечно. Той преспокойно можеше да си изчисти дължимото и да си прибере останалите пари, но не го направи – реши да зарадва хората и семействата им, затова че толкова време живееха в стрес и несигурност. Браво на него!“, с откровен възторг коментират колегите му от екипа в „Комиците“.

Освен всичко друго, Любо Нейков обещал в най-скоро време да вдигне такъв купон за хората си в телевизията, че всички дълго да го помнят. И, разбира се, отново нямал намерение да вземе и стотинка от останалите – всичко щяло да е за негова сметка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Голям: Любо Нейков трогна всички с невероятното си решение!”

  1. Име (задължително)

    юни 13. 2014

    Мноооого трогателно

  2. Име (задължително)

    юни 14. 2014

    osven golemia korem i troinata gu6a,koe drugo mu e goliamo,che nai/nakraia e izdaljil zarabotenite pari i e dal otgore za zakasnenieto tova v normalnite darjavi taka se pravi

Добавете коментар