Мика Стоичкова опитва да покаже, че не страда, но едва ли някой й вярва! Загубила е дори съня си заради страданието след раздялата с актьора Иво Аръков!

Мъката на Мика Стоичкова вече няколко дни не я оставя да спи спокойно. Откакто обяви официално раздялата си с Иво Аръков, щерката на Христо Стоичков е безкрайно нещастна. Макар да опитва да го скрие с думи за позитивизъм във Фейсбук, видя Kliuki.bg, прозира голямото страдание на Мика.

[caption id="attachment_317717" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова е съсипана след раздялата с Иво Аръков Мика Стоичкова е съсипана след раздялата с Иво Аръков[/caption]

"Много й е тежко. Не казва на никого каква е причината за раздялата, но съм сигурна, че не е по нейна вина. Жалко, защото с Иво се обичаха много, аз съм свидетел. Но Мика е толкова чист човек и съм убедена, че скоро пак ще срещне любовта, дано този път да е мъжът на живота й." - споделя една от приятелките на Стоичкова.

Слуховете за раздялата на Мика и Иво вещаят какви ли не неща, повечето от които са наистина по вина на актьора. Говори се за негови авантюри с други момичета, както и за използването на щерката на Камата за добиване на популярност. Все пак преди любовните си взаимоотношения с Мика, малцина бяха онези, които знаеха кой е Иво Аръков. Има вероятност тя да е разбрала неискрените му помисли и да му е била шута. Това обаче засега не е сигурно. Сигурно е само, че Мика Стоичкова страда много, защото обичаше искрено актьора.