Анджелина Джоли получи най-високото признание от Елизабет Втора! Актрисата стана почетна дама на Великобритания, което е равностойно на рицарските звания при мъжете!

Холивудската звезда и невероятна красавица Анджелина Джоли получи тази висока чест и оценка, след като бе призната преди това и с великия орден на Британската империя, заради ценната й служба и помощ на външната политика на Великобритания и заради участието й в кампания против насилието по време на военни конфликти - нещо, което много ангажира и впечатли Анджелина Джоли след като тя засне филм като режисьор относно насилието и ужаса на войната в Босна. Този филм носи интересното име "В земята на кръвта и меда" и се описва именно този проблем по време на въпросния военен конфликт, главната роля е на жена,  която също е жертва на такова нещо.  

[caption id="attachment_317756" align="alignright" width="300"]Анджелина Джоли получи нещо невероятно - най-високото звание от английската кралица Анджелина Джоли получи нещо невероятно - най-високото звание от английската кралица[/caption]

След снимките на този филм, Анджелина Джоли се ангажирала много лично и всеотдайно се посветила на тази кампания срещу насилието и цялата кауза, научи Kliuki.bg. Анджи споделя, че за нея е част да стане част от тази световна кампания в помощ на жертвите в зоните на конфликти и смята да посвети остатъка от живота си в служене именно на подобни каузи, свързани с външната политика на страните. За нея този проблем е изключително сериозен и може би цял един живот е нужен, за да се постигне някакъв резултат, както пишат и от изданието "Лайфстайл. бг".

За пореден път се видя, че Анджелина Джоли е човек с наистина много широко сърце. Тя отдавна участва в такива кампании, защото смята, че няма нищо по-удовлетворяващо за един човек от това да помогне на друг. Всичките пари, които притежава, не я промениха като личност и затова е сред най-обичаните холивудски звезди.