В Дания конкурсът „Евровизия“ понесе нечувани загуби

В Дания конкурсът „Евровизия“ понесе нечувани загуби
5 (100%) 1 vote

Невероятни загуби в Дания заради „Евровизия“

В Дания конкурсът „Евровизия“ понесе нечувани финансови загуби от около 3.7 милиона долара, както пишат изданията „Актуално. ком“, ИТАР-ТАСС.

Последното издание на конкурса за млади таланти в музиката се проведе от 6-ти до 10-ти май в Копенхаген (Дания) тази година, но вместо печалби и позитиви за страната, „Еврозивизия“ остави зад себе си в Дания само дългоре, разочарования и странни настроения и коментари след победата на брадатата жена Кончита. Явно не само на нас, тук в България, този конкурс не ни носи много късмет и поводи за радост, защото от всичките ни участия, въпреки често пъти нелошите предложения, които излъчи нашата страна, единственото по-достойно представяне в историята остана на Елица и Стунджи с първото си участие на фестивала.

В Дания конкурсът "Евровизия" понесе нечувани загуби

В Дания конкурсът „Евровизия“ понесе нечувани загуби

Победата на Кончита Вурст беше много противоречива, но пък поне ще се запомни този триумф. Освен официалните 3.7 милиона загуби, се говори, че още около 17.8 милиона датски крони е вложила компанията организатор във финалната нощ на конкурса, но това дори не е отчетено при финансовите документи, разбра Kliuki.bg.

Дали за Дания това беше един провал, поне в материалния аспект на конкурса, цената е била твърде висока. Скоро части от оборудването за представленията се очаква да се разпродават с цел покриване на задълженията към кредитори. Зад бляскавата страна на „Евровизия“ има нещо, недоверие в избора на победители, скандали, загуби, този фестивал не е толкова добре замислен, колкото изглежда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “В Дания конкурсът „Евровизия“ понесе нечувани загуби”

  1. Име (задължително)

    юни 14. 2014

    Отврат

Добавете коментар