Наталия Симеонова отново трогна България

Наталия Симеонова отново трогна България
5 (100%) 2 votes

Наталия Симеонова разкри какво мисли за българския народ!

Наталия Симеонова вярва, че българите са състрадателни хора, пишат и от изданието „iNEWS“, но емоциите в предаването  „Предай нататък“ са твърде силни, казва го водещата пред камерите на „160 минути“.

Новото предаване на Наталия Симеонова надмина „Море от любов“. Тук житейските болки, трудности и несгоди неминуемо докосват човешкото сърце и ни боли след всяка показана, споделена чрез медиите, човешка драма. Но също така съпреживяваме, радваме се и се надяваме заедно с героите на „Предай нататък“. Дори за опитен водещ и популярен човек като Наталия Симеонова напрежението и мъката понякога са толкова силни, че и тя трудно скрива емоциите си, но това е нормално и в същото време ние като зрители долавяме нейното настроение, доверяваме се на емоцията й, позволяваме на водещата и екипът на предаването да станат част от нашия душевен свят.

Наталия Симеонова вярва, че българите са състрадателни

Наталия Симеонова вярва, че българите са състрадателни

Както споделя самата водеща, „Предай нататък“, въпреки показването на толкова тежки съдби, е предаване за доброто, за това, че ние все още сме едни състрадателни хора, които помагат на напълно непознати, защото и тези, които правят изненадата на героя, и всички, които помагат по някакъв начин, всъщност реализират нечия чужда мечта.

С предаване като това на Наталия Симеонова в ефира на Бтв, с историите, които се разказват, разбираме какво е нужно на човек да бъде щастлив – здраве и малко късмет, а повечето неща и дори мечти виждаме, че се сбъдват лесно, щом някой ти подаде ръка. Можем да бъдем по-добри заедно!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар