Идилията свърши: Мария бясна от това, което Гущеров я принуди да направи!

Идилията свърши: Мария бясна от това, което Гущеров я принуди да направи!
3.8 (75%) 4 votes

Мария е съсипана от промяната в Християн Гущеров и поведението му!

По всичко се познава, че идилията в отношенията между Мария и Християн Гущеров е на път да приключи с трясък. Певицата е бясна и силно разочарована от това, което бизнесменът милионер я принуди да направи и от цялостното му поведение спрямо нея.

След привидно перфектната връзка, датираща от няколко години, Християн Гущеров си показа характера и започна да се държи с Мария като с една от предишните си държанки. Той редовно й диктува какво да прави, как да се държи пред семейството и приятелите му и дори определя стайлинга й. А ако иска лъскавият й живот да продължава, Мария трябва да спазва правилата на Християн Гущеров и да играе по свирката му, пише вестник „Всеки ден“.

Мария

Мария е крещящо руса и бясна от заповедническото отношение на Гущеров

Последното, което Християн Гущеров поиска от Мария и което преля чашата на търпението й, бе настояването му тя да изруси косата си. От няколко дни Мария отново е крещящо руса блондинка, но против волята си и това я убива.

„Мария никога не е искала да бъде руса. Не веднъж категорично е заявявала, че се харесва с тъмна коса и това е запазената й марка, тъй като я прави да изглежда огнена и като средиземноморския тип, който обожава. Християн Гущеров обаче повече от месец и пилеше на главата, че иска да е руса, защото щяла да прилича на Барби. И Мария отстъпи. В момента е бясна и не е ясно на кого е по-сърдита – на Гущеров или на себе си, че се поддаде на изнудването му“, разкриват близки до Мария източници.

Мария не харесва новата си визия

Мария не харесва новата си визия

Гневът на Мария станал още по-голям, когато познати и колежки я поздравили за промяната, но изразили мнение, че русото не е нейния цвят и е била далеч по-атрактивна с тъмната си коса.

Единственият, доволен от промяната, е Християн Гущеров, който за награда към послушанието на любимата си, веднага й подарил няколко ултра скъпи тоалета.

„Не всичко има цена. Днес Гущеров харесва Мария така, но какво ще му щукне утре. За какво са й парите му, когато някой ден може да я накара да се хвърли на колене и да джавка като булонка?! Човек трябва да има и малко самоуважение и право на избор“, коментират близки до Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Идилията свърши: Мария бясна от това, което Гущеров я принуди да направи!”

 1. Име (задължително)

  юни 15. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 2. Румбата

  юни 15. 2014

  нормално и аз така,който плаща-той поръчва музиката

 3. Ivan Ivanich Ivanov

  юни 15. 2014

  Ако става въпрос за Мара Отварячката, не виждам какъв е проблема с цвета на косата й. Ами Румбата го е обяснил преди мене. Трудното е да кажеш „А“. Останалите букви си идват веднага от само себе си. Като не иска да е Мария и да си вади хляба с труд и пот на челото, не само ще си боядисва косата, ами ще слушка за всичко останало (нека не го изброяваме) Моля, не ни занимавайте повече с такива глупости.

 4. ............

  юни 16. 2014

  Обикновена кючекчийка. С руса или кестенява коса, все е хубавка. Само устата й е плашеща, но явно не може да се ремонтира вече.

Добавете коментар