Уникално: Така се постига най-трайното и полезно отслабване!

Уникално: Така се постига най-трайното и полезно отслабване!
5 (100%) 1 vote

Това отслабване ще ви донесе наистина трайни резултати!

Отслабването – кой човек не иска или не е опитвал да се прости с няколко килограма от теглото си. Едни имат нужда да свалят малко, за да влязат във форма, а при други усилията се увеличават двойно. Това обаче е без значение, защото колкото и килограми да имате да сваляте, начинът е един – правете го хем трайно, хем полезно!

Учени доказаха по кой начин отслабването ще ни донесе наистина ефективни и трайни резултати, без да се ужасим от страшния йо-йо ефект след това. И разковничето е в закуската. Да, именно стабилната закуска гарантира наистина трайно отслабване на всеки от нас, в това са категорични специалистите.

отслабване

Доказано е, че добрата закуска помага за трайното и полезно отслабване

Те съветват да не обръщаме внимание на всички „народни лечители“, уверяващи ни в предимствата на „лечебния глад“ и във „страшната вреда“ от закуската. Напротив – точно закуската трябва да е най-обилното от храненията ни през деня, защото ни зарежда с енергия, а калориите от нея се изгарят в продължение на целия ден.

Специално проучване е доказало този факт. Десетина жени са били разделени в две групи като всяка група е намалила приеманите през деня калории с 600 по-малко. Разликата между групите е била в това, че жените от първата група приемала над 70% от калориите на закуска, а втората група пренебрегвала сутрешното хранене и си наваксвала калориите следобед и вечерта.

След края на определения период станало ясно, че обилно закусващите жени са намалили много повече от теглото си, в сравнение с другите, които също отслабнали, но доста по-малко.

Проучването е направено в университета Сан Рафаел в Рим, като този хранителен режим на отслабване, е наречен от експертите средиземноморска диета. Той няма точни инструкции на позволените хранителни продукти за отслабване, а единственото задължително условие е закуската. Не я пропускайте!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар