Ели Гигова продължава да се излага, зрителите на БНТ бесни!

Хубавицата Ели Гигова явно не става за тв водеща и това няма да се промени. В момента партнира на Камен Алипиев в студиото на БНТ за Мондиал 2014, но зрителите никак не са доволни от нея, показа проучване на Kliuki.bg. Почти всички я смятат за крайно некомпетентна на тема футбол, което прави присъствието й на малкия екран доста дразнещо. Зрителите одобряват единствено това, че Ели краси екрана, но то не стига за тяхната симпатия и продължават да не я искат в студиото на БНТ.

[caption id="attachment_317828" align="alignright" width="300"]Ели Гигова се оказа пълен провал Ели Гигова се оказа пълен провал[/caption]

"Може ли човек, който никога не е гледал футбол, да прави анализи и разбори?! Ели е сладка, но да си гледа Световното вкъщи. Просто не й е мястото в ефир." - коментира един от потресените футболни запалянковци.

Нека припомним, че това всъщност не е първият случай, в който телевизионните зрители не са доволни от Ели Гигова. Тя се провали и в предаването по БТВ "Голата истина". Мнозина са на мнение, че именно тя е причината за краха на шоуто и свалянето му от ефир.

"Горкият Любо Нейков не можеше да си прави шегите с нея, тя просто не умее да се включва адекватно в тях." - гласят повечето коментари.