Пълна промяна: Ники Михайлов вече не е това, което беше

Пълна промяна: Ники Михайлов вече не е това, което беше
5 (100%) 2 votes

Ники Михайлов продължава да изумява

Националният ни вратар Ники Михайлов се е променил тотално не за половин век, а само за единадесет години. Синът на бившия национален вратар и настоящ президент на БФС Боби Михайлов е бил невероятно различен само преди някакви си десет-единадесет години. Тогава 25-годишният мъж е имал съвсем друга от познатата ни в момента визия.

Играчът на италианския футболен клуб Верона тогава е приличал на съвсем обикновено момче. Ники Михайлов е имал гъста, черна коса и е изглеждал така както повечето момчета на неговата възраст, пише HotArena.net .

С анцуг, тениска и маратонки той по нищо не е различавал от връстниците си.
Сега обаче Ники Михайлов е друг. Той не е вече онова невинно и безгрижно момче, рошаво и приемащо света с отворени очи. Животът и това, което му поднесе съдбата го направи за съвсем кратък период в известен мъж, който непрекъснато присъства на страниците на жълтите издания. И не само защото има трайна връзка с поп фолк певицата Алисия, припомня Kluiki.bg.

Невинният хилав младеж постепенно се превъплъти в строен, мускулест спор тяга, който си знае цената. Превъплъщението си той претърпя заради кариерата си, която от родните стадиони го запрати по чуждите, високо платени футболни клубове. Парите, квалитетните отбори,

Това са превъплъщенията на вратаря Ники Михайлов

Това са превъплъщенията на вратаря Ники Михайлов

обкръжението, жените, сладостите на заможните и известни българи повишиха стандартите му и той стана плейбоя, любимец на жените.

Нощните клубове, скъпите коли, луксозните мацки се превърнаха в ежедневие за вратаря. В този момент съдбата го срещна с вървежната моделка Николета Лозанова. Въпреки горещата си връзка, двамата бързо се разделиха. След нея обаче Ники Михайлов се раздели и с буйната си грива.

Плешивостта си той е „наследил” от баща си. За да не личи, че няма достатъчно растителност на главата си, младият Ники Михайлов ходи непрекъснато с бръсната глава. Дрехите, колите, имиджа му е също нов, баровски. Но пак претърпя промяна.

Сега Ники Михайлов вече не онзи повърхностен сладострастник, който сменя по-често жените от колите си. За новото му амплоа помогна сериозната му връзка с поп фолк дивата Алисия. Бившата съпруга на футболиста Валери Божинов и приятелството със сина й Валери-младши тотално промениха национала ни.

Той вече е отговорен към любимите си хора и обича да се глези само с екзотични почивки. Също и да бъде обгрижван от „слуги”. Като не забравя малкия Валерко, с когото са повече от приятели. Най-вероятно заради това, че родителите му са разведени, обясняват особения пресантиман на Ники към сина на половинката му Алисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар