Константин Александров уж остави покрусени приятели и партньори, но бизнесът се оказа преди всичко

Константин Александров беше оплакан от колеги и приятели и...после всички забравиха за загубата си в името на някой лев повече!

Нелепата смърт на бизнесмена остави уж много хора с разбити сърца, но това не попречи на заведенията му да работят с пълна пара и да сипят пошлост часове след като официалното съобщение беше публикувано, видя kliuki.bg

[caption id="attachment_317854" align="aligncenter" width="298"]Петко се съсипа... Петко се съсипа...[/caption]

Добре ориентираният в социалните мрежи Петко Димитров се сбогува с Константин Александров във Фейсбук, макар да ходи до Турция, за да прибере тялото му и да се погрижи за семейството. Вечерта обаче култовото заведение на покойника, което управлява беше разтресено от новото парче на миските Виктория, Моника и Велина.

[caption id="attachment_317855" align="aligncenter" width="300"]но шоуто трябва да продължи! но шоуто трябва да продължи![/caption]

Въпросните млади дами бяха част от реалитито „Мис България 2013”, но не успяха да „блеснат” като устата циганка Пенка, но решиха, че ще стават пеещи звезди. Благодарение на бившето (?!) гадже на Велина – Криско се сдобиха с подходящо за лятото парче.

„Ако няма кво да кажеш” би бил убийствен хит, ако трите сладурани можеха да пеят и ако не се прекаляваше с „Барай го” в цялото парче. Мацките обаче са сензация в интернет (за тази седмица), макар под видеото на песента им стоят коментари като:

youtube

Куклите со появиха добре боядисани, тунинговани с гигантски джуки, екстеншъни и много чупки пред обективите. Известни и неизвестни златотърсачки от провинцията и столицата ги аплодираха мощно, а новоизлюпените певачици се насладиха на "мега" успеха си. Едва ли някой ще се излъже да им даде награда за дебют на годината, но перхидролките вече имали предложения за участия по клубовете и какво ли още не. Както е тръгнало 100 кила трябва да вземе да се пенсионира, защото старият му враг извади желязно оръжие!

А за Константин Александров останаха да тъгуват само семейството и най-близките му...