Албена Денкова през сълзи: Съсипана съм! Не очаквах, че Максим ще стигне дотам

Албена Денкова през сълзи: Съсипана съм! Не очаквах, че Максим ще стигне дотам
5 (100%) 7 votes

Албена Денкова получи най-големия удар от Максим Стависки!

Фаворитката в танцовото риалити „Денсинг старс“ Албена Денкова е съсипана и не спира да плаче. Това разкриха близки до обкръжението й източници, пред които Албена Денкова споделила мъката си през сълзи. А виновник за състоянието й е дългогодишната й половинка Максим Стависки.

Максим Стависки причини най-голямата болка на Албена Денкова като не й позволява да види собственото си дете. Безумно, но е самата истина. Максим Стависки категорично отказал да пусне сина им Даниел в България, без значение, че майка му умира от желание да го види и да е при нея.

Албена Денкова

Албена Денкова не може да бъде с детето си, Максим не го пуска

Детето също искало да дойде у нас, за да бъде заедно с Албена Денкова, с която са разделени от месеци, но Максим Стависки не искал и да чуе. Фигуристът бил обиден на българите, че го наричат убиец и се зарекъл синът му да не стъпи на българска земя.

Припомняме, че определението „убиец“ за половинката на Албена Денкова дойде, след като Максим Стависки се качи пиян в автомобила си и предизвика страшна катастрофа, в която уби младо момче и осакати за цял живот девойката Мануела Горсова.

„След това престъпление как да го наричаме – герой ли?!“, гневят се потребители по форумите, а самата Албена Денкова е съсипана от отказа на съпруга й да изпрати детето им при нея.

„Не стига, че Албена бе до него и го подкрепяше по време на най-тежките му моменти, а той открито й изневери и я направи за смях пред двете държави, та сега и това. Този човек тотално е откачил, държи се неадекватно и престъпно спрямо майка и дете“, категорични са близки до Албена Денкова.

А самата тя често плачела и страдала, че се чува с детето си само по телефона. „Съсипана съм от мъка! Никога не съм очаквала, че Максим ще направи такова нещо. Какво се случи с него, че се промени така?! Какво стана с живота ни?!“, ридаела Албена Денкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

10 коментара по “Албена Денкова през сълзи: Съсипана съм! Не очаквах, че Максим ще стигне дотам”

 1. Mimi Churlina

  юни 16. 2014

  Убиец е,разбира се!!!

 2. Vesito Ivanova

  юни 16. 2014

  ami da ubiec

 3. Elisaveta Paskaleva

  юни 16. 2014

  Не само убиец,но и голям егоист.Как може да разделиш дете и майка.Какво сърце носи в гърдите си този "човек"?Албена подкрепям те морално,има Господ той ще ти върне детето,сигурна съм.

 4. Име (задължително)

  юни 16. 2014

  Ама да я пита човек, защо трябваше да забременява, много след като станаха тези гадости и след като добре го видя какъв боклук е

 5. Даниела Шопова-Енчева

  юни 16. 2014

  За мен не е убиец…Защо го съдите така,защото е известен ли?Какво е виновен той.,че ние нямаме закони.Колко хора форо деца са убити при катастофи, от пияни и гъзари, да не би да си ги наказали.Дават им леки присъди и всичко се забравя.Максим го помните защото е известен.

 6. mne

  юни 16. 2014

  твърде жестоко съдите човека. толкова народ кара пиян, не сте почнали да ги наричате убийци, та даже и в публичното пространство се разхождат като например Ицо 100-те манекенки без никакво наказание…. Катастрофата бе нещастен случай! Той носи вина, защото е пил, но не ги е убил съзнателно! Реално това може да се случи на всеки човек, даже без да е пил… Наистина е гаден случай, но аз не обвинявам толкова Максим, колкото българската система

 7. Georgi Samardjiev

  юни 23. 2014

  Съдим го, защото Е убиец. Защото въпреки недъгавата система в България, трябваше да е в затвора, а вместо това той е нагло обиден на българите, че го наричат с истината. И място за сравнение с други трагедии няма. Какво като е известен? Мислиш, че някой му завижда ли? Халал да са му славата и парите на фона на всичката омраза, която таят хората към него, заради малоумието му.

 8. Alexander Papanchev

  юни 24. 2014

  За съжаление, може да се случи на някой да причини катастрофа по невнимание, може дори да се случи пийнал да седне зад волана и да убие някой, но е престъпление всекидневно да караш пиян, както го е правил Ставийски!

 9. Jordan Karabajakov

  юни 25. 2014

  Като си се хванала с този руски пияндурник!…..

 10. Елена Ланджева

  юли 05. 2014

  Да вярваме ли на всички клюки.бг?

Добавете коментар