Георги в шок! Друго „джудже“ заби Ивайла Бакалова

Георги в шок! Друго „джудже“ заби Ивайла Бакалова
5 (100%) 1 vote

Ивайла Бакалова има нов възлюбен, което шокира Георги Стоянов!

Изключителен шок за Георги Стоянов. Победителят от „Къртицата 2“ три месеца се опитва да влезе под дрехите на Ивайла Бакалова, а всъщност друг нисък мъж го стори. Това е Ники Николов, който е главен редактор на шоуто, пише Skandalno.net. Двамата станали доста близки по време на предаването и всичко се превърнало в бурна любов.

Това е огромен шок за Георги Стоянов, който наскоро призна в „Усещане за жена“, че е влюбен в Ивайла Бакалова. Сега обаче ММА боецът разбира жестоката истина, а именно как бившата Мис България си подбира мъжете. Не е тайна, че всички в екипа на „Къртицата“ са милионери. Затова и те са сред най-търсените мъже или жени.

Ивайла Бакалова шокира Георги с новия си

Ивайла Бакалова шокира Георги с новия си

Това е вече втората двойка от предаването, която се формира след края му. Както Kliuki.bg писа преди известно време, водещият и съпродуцент Андрей Арнаудов е лудо влюбен в хубавицата Бориса Тютюнджиева, която остави съществено присъствие в „Къртицата“. Двамата дори посетиха Италия заедно и изживяха една прекрасна екскурзия и почивка.

Ники Николов успя да спечели Ивайла Бакалова

Ники Николов успя да спечели Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова и Ники Николов обаче трудно ще изживеят нещо подобно в скоро време, защото красавицата в момента е прикована към инвалидна количка, от която ще стане най-рано през септември. Болките за нея са ужасни и наскоро тя се оплака от тях, като дори призна, че често си поплаква в количката.

Сега се очаква Ники Николов да я утешава няколко месеца. Някои българи с черно чувство за хумор дори се шегуват, че Ники трудно би направил нещо повече от целувки с Ивайла, предвид обездвиженото й състояние. Всъщност може би новата любов на Бакалова шокира Георги и поради този факт. Едва ли спортистът е очаквал тя да се хвърли към някой мъж със счупен крак. За тези неща обаче спирачки няма и Ивайла Бакалова го доказа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Георги в шок! Друго „джудже“ заби Ивайла Бакалова”

  1. АЛ Бънди

    юни 16. 2014

    Тая Бакалова много е грозна а пък голямо натискане за нея пада Липсва и чар ,възпитание и харизма за толкова желана жена, но тя явно си пада по чичковци коплексари с много пари.Прилича ми на травестит.

  2. Emille Boev

    юли 01. 2014

    ДЖУДЖЕТО НИКИ СВАЛЯ КРИСТИНА?!

Добавете коментар