След депресията по Яна: Вижте с коя се сваля Орлин Павлов!

След депресията по Яна: Вижте с коя се сваля Орлин Павлов!
5 (100%) 3 votes

Орлин Павлов се отърси от депресията след раздялата си с танцьорката Яна

Певецът Орлин Павлов трудно прие разлъката си с вече новата госпожа Яна Акимова, настояща Димитрова. Съпругата на бизнесмена Петко Димитров, която вече си има и син от него, отдавна обърна гръб на танцувалния си партньор в танцувалното шоу „Дансинг старс”.

Орлин Павлов се взе в ръце

Орлин Павлов се взе в ръце

С това кръшната дама нанесе огромна рана в сърцето на красавеца. Изпълнителят и изживяващ се като телевизионен водещ трудно приел факта, че Яна скочи в обятията на перспективният богат мъж, който я дари с лукс, безпроблемно бъдеще, домашен уют и наследник.

Клюката носеше, че Орлин и Яна се разделили заради това, че синеокият чаровник не предложил на красавицата брак и не й гарантирал нито стабилност, нито перспектива, припомни Kluiki.bg.

След като Яна го напусна окончателно, Орлин Павлов видимо се занемари, отбягваше светски изяви, странеше от светлината на прожекторите. Но явно разбра, че връщане назад няма и Яна окончателно е решила да се превъплъти в ролята на благоверна съпруга и реши да продължи напред.

Запознати с фриволния характер на 35-годишния Орлин, както и с чергарския начин на живот заради професията му прогнозираха, че той скоро няма да последва примера на Яна и да свие семейно гнездо с някоя хубавица.

Но наскоро плейбоят бе засечен с бургаска танцьорка, с която отношенията не опират само до креватна гимнастика. Двамата се запознали от участието на гласовиткото в клуба на морския град, където Орлин Павлов имал участие и много скоро след това отношенията им прескочили приятелските. Красавицата се занимавала професионално с танцуване и хореография.

Двамата често били забелязвани да пият кафе и дори пред погледите на околните да си раздават ласки и целувки. Дали обаче те ще преминат в нещо по-сериозно е трудно да се прогнозира, най-вече заради характера на Орлин Павлов, който никак не е от примерните.

Болката по загубата на Яна превърнала Орлин в сприхав и несериозен мъж, който след нея започнал да сменя жените като „носни кърпички“, доверяват приятели, близки до певеца. Дали красивата танцьорка от Бургас ще преобърне сърцето и чувствата на Орлин към себе си ще видим. Дано това да се случи все пак!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “След депресията по Яна: Вижте с коя се сваля Орлин Павлов!”

  1. gergana

    юни 25. 2014

    na kolko godini e Orlin Pavlov

Добавете коментар