Татко за милиони: Тези снимки на Валери Божинов и Никол взривиха мрежата!

Татко за милиони: Тези снимки на Валери Божинов и Никол взривиха мрежата!
5 (100%) 3 votes

Валери Божинов отново доказа, че е невероятен татко на малката Никол!

Уникални снимки на Валери Божинов и дъщеричката му Никол буквално взривиха мрежата. Лайковете под снимките валят като пороен дъжд, а коментарите са един от друг по-нежни и сладурски – също като лицата на двамата ни герои.

Безспорно малката принцеса Никол Божинова е любимка на всички със сладката си бебешка муцунка и приказна усмивка. А любовта между нея и татко й Валери Божинов явно е безкрайна, което личи само от един поглед върху тяхна обща снимка.

Валери Божинов

Валери Божинов и Никол се обожават

На последния им общ фотос, малката Никол Божинова се е сгушила в татко си, който я е взел на ръце, а личицето й издава невероятно щастие. По бръчиците, образували се под очите и страните на Валери Божинов става ясно, че в този момент той също се залива от смях. А кой ли е фотографът – майстор?!

Може би това е самата Николета Лозанова – прекрасната майка на Никол Божинова, която въпреки всички злобни клюки и слухове по адрес на семейството й, успя да докаже, че бракът й с Валери Божинов не е от ден до пладне и че любовта между двамата е все така жива, както и в първия миг.

Запознанство с камилите

Запознанство с камилите

„Красавица! Толкова е хубава малката – взела е най-красивите черти от Николета Лозанова и Валери Божинов. Да е много здрава и страшно щастлива, защото е истинско бижу“, пишат своите коментари потребители във Фейсбук.

На морето с тати

На морето с тати

Наскоро Николета Лозанова и Валери Божинов бяха на почивка в Дубай, но не проявиха егоизъм, а взеха със себе си и двете си деца – малката Никол и сина на Валери Божинов от Алисия – Валерко.

Не тръгвам никъде без любимото мече

Не тръгвам никъде без любимото мече

Момченцето видимо прекарваше страхотно с двамата, а с малката си сестричка не спирали да си играят и забавляват. По усмихнатите лица на четиримата си личи, че каквото и да е имало навремето между Алисия и Николета Лозанова, то със сигурност не се е отразило на отношението на НиЛо към доведения й син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Татко за милиони: Тези снимки на Валери Божинов и Никол взривиха мрежата!”

  1. bibi

    юни 17. 2014

    The worst daddy ever, ako stava na vupros..
    niama po losho ot tova da zabravish za ednoto si dete obojavaiki drugoto!

Добавете коментар