Много лошо: Лекари съобщиха страшна вест на Слави Трифонов!

Много лошо: Лекари съобщиха страшна вест на Слави Трифонов!
4.8 (96%) 5 votes

Слави Трифонов е съсипан, а хората от екипа му се разплакаха!

Страшна вест разтърси из основи близките на Слави Трифонов и хората от екипа му, но най-вече самия него. Всички избухнаха в сълзи, когато разбраха какво са разкрили лекарите на шоумена, а именно, че го заплашва ужасяваща болест. Това споделиха през плач близки до семейството на Слави Трифонов, пише вестник „Шоу“.

Тези дни Слави Трифонов е посещавал известна столична клиника, тъй като здравословното му състояние внезапно се влошило. Симптомите обаче били по-различни от предишните и от отдавна познатите му болежки. Тъкмо след прегледа, лекари му съобщили страшната вест, че положението никак не е добро. И ако Слави Трифонов не изостави досегашния си начин на работа, рискува да се влоши наистина необратимо.

Слави Трифонов

Слави Трифонов чу много лоша новина от лекарите

След като разбрали това, музикантите от Ку-ку бенд и всички кадри от „Шоуто на Слави“ изпаднали в силен стрес, тъй като всички били наясно със здравословните проблеми на Слави Трифонов, но не предполагали, че положението може да стигне чак дотам.

Припомняме, че Слави Трифонов се разболя по-сериозно още през 2007-а година, когато самият той открито призна, че страда от ретробулбарен неврит на лявото си око, а малко по-късно той засегна и дясното. Затова Слави Трифонов си взе почивка и слезе от екран в продължение на повече от три месеца.

Лечението се повлия добре, а после го лекуваха и за синузит, но всичко си дойде на мястото. До след две години обаче, когато по време на турнето си в Стара Загора, Слави Трифонов се подхлъзна жестоко в банята на хотела си и счупи крака си на няколко места.

Оттогава той се движи с пирони в крака, което му пречи да обува чорапи и е принуден да ходи бос дори посред зима. Въпреки това Слави Трифонов издържа стоически на мъките и продължи работата си като истински професионалист.

Днес обаче положението е доста по-сериозно, макар че за момента лекарите се въздържат от директни коментари за точната диагноза, която са открили и поставили на шоумена. Нещата обаче очевидно не са добри, тъй като колегите на Слави Трифонов са приели новината почти трагично.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Много лошо: Лекари съобщиха страшна вест на Слави Трифонов!”

 1. Silvia Krusteva

  юни 17. 2014

  ебаси

 2. Nikolay Neev

  юни 18. 2014

  Нищо му нема.

 3. Кендрисос

  юни 18. 2014

  Лекарите само това умеят – да ти кажат, че не си добре

 4. Valentin Hristov

  юни 22. 2014

  Говори се, че Слави от години има множествена склероза и че всичките тези подхлъзвания,синузит и др. болести са измислени и са следствие точно на тази коварна болест. Ако съобщят за нея,значи Слави е решил сам да признае истината. Но това е негов личен живот и решение, той има право на това.

Добавете коментар