Певицата Камелия тотално олекна пред почитателите си

Поп фолк певицата Камелия напълно се изложи пред своите върли фенове. А те й отвърнаха с гневни нападки във виртуалното пространство. За да докаже колко е напред, родената в Чипровци певица постна на стената си сентенция.

[caption id="attachment_318000" align="alignright" width="205"]Ексцентричната Камелия е зле с граматиката Ексцентричната Камелия е зле с граматиката[/caption]

С нея изпълнителката на " Луда по тебе" целеше да постигне едно, колко разбира от нещата в живота и как умее да приспособява всяка изречена умна мисъл към собствения си начин на живеене. Да, ама не.

Бившата водеща на телевизионното ток шоу „Марс и Венера” по Нова телевизия и на още няколко телевизионни проекти и предавания единствено разгневи почитателите си със своята неграмотност. Тя не знае кога и къде се поставя пълния член и къде краткия в граматиката, показа Lifestyle.bg. Зевзеци побързаха да се изкодошат, че русата фурия иначе добре умее да се оправя с мъжките достойнства извън писането и защо тогава да й е необходимо да умее да го върши и в писането.

43-годишната певица доказа многократно, че знае как да провокира. Където тя пее, има сензация. Нейните участия се запомнят не само с парчетата, гласа и изпълнението й, но най-вече с различното от модела, което знае как да демонстрира добре, припомни Kluiki.bg.

А също и с облеклото или с липсата на такова, с което русото изкушение често надминава и най-смелите фантазии. С това Камелия се справя перфектно. Но когато слагаш нещо в официалната си Фейсбук страница най-малкото трябва да умееш до го изписваш грамотно, за да не се притесняваш, че може да ти донесе само присмех.

Екс звездата на музикалната компания „Пайнер” вече не е част от нея и продуцира сама своите участия. Камелия силно копнееше да зарадва с дете своя приятел, но това не стана и в случая медицината се оказа безсилна.

Фолк дивата обаче не се отчая от неуспешните опити, а философски заключи, че просто не й е дошло времето. Но дали й е дошло времето да овладее елементарните правила в граматиката?!