Коко Динев най-после затвори устата на интригантите, „мама” и бившата му отчаяна съпруга

Коко Динев наруши мълчанието си пред медиите, за да направи най-нежното признание.

Въпреки, че Емилия години търпя клюки, интриги, номера на свекървата и какво ли още не, дойде време истината за личния й живот да види бял свят. Певицата получи публично обяснение в любов от бащата на сина си, видя kliuki.bg.

Въпреки че Коко Динев рядко дава интервюта и дори един-единствен път е бил в студио (в това на Сашо Диков), бизнесменът не можа да откаже на екипа на Ани Салич.

[caption id="attachment_318006" align="aligncenter" width="300"]Коко Динев се разчуства Коко Динев направи публично признание с блеснал от сълзи поглед[/caption]

Емилия е следващият специален гост на водещата на „Извън новините”. Феновете на певицата не просто ще видят нейното видео-селфи, но и ще надникнат в най-личното й пространство.

[caption id="attachment_318008" align="aligncenter" width="300"]Коко Динев се разчуства Емилия също не са сдържа пред трогателното признание в ефир[/caption]

Ще видят любимката си как снима клип, как се грижи за детето си, ще разгледат от близо дома й и най-вече ще видят как Коко Динев признава със сълзи на очи: „Още съм влюбен в нея!”.

Плейбоят на фолка не се отрича от славното си любовно минало, жените, брака с Анелия, но човекът за него просто се оказа Емилия. Коко Динев едва ли би си позволил да се разчувства пред камерите, ако не беше искрен и ако се чувстваше под натиск.

Друг е въпросът как ще реагира несломимият тандем „Мама и Бивша”. Беба няма да се спре да организира мили събития, чийто специален гост е Анелия. Тя пък сигурно пак ще украси профила си в социална мрежа със снимки на Коко Динев с дъщеря им, за да демонстрира колко са им „интелигентни” отношенията. Нищо че ще подразни за пореден път Калоян Арсенов, който така й не й подарява заветният пръстен!

Емилия обаче ще си отдъхне. След години тормоз враговете й просто няма как да отрекат красивите думи, които каза за нея Коко Динев: