Андреа лъсна с нова „певческа” издънка! (ВИДЕО с резила пред хората)

Андреа лъсна с нова „певческа” издънка! (ВИДЕО с резила пред хората)
5 (100%) 3 votes

Анреа преди „пееше” на плейбек, за да си пази гласа, сега пее публиката, за да не е на загуба

Андреа не спира да се излага брутално!

Певицата, която преди няколко години разцепи мрака с признание: „Пея на плейбек, защото съм певеца и си пазя гласа”, не спира да изумява с изцепки, видя kliuki.bg.

Андреа вече не само се научи коя е правилната страна на микрофона, но и тотално захитря.

Андреа пее

Андреа престана да държи микрофона на обратно, но няма сила да я накара да пее на живо

До преди години беше поредното амбициозно момиченце, което не ще да прави само стойки пред огледалото и по кръчмите. За да стане звезда, Андреа не пожали перхидрол, силикон и семейно богатство. Резултатът е неоспорим, както и фактът, че певицата стигна до истинско прозрение: с шоубизнес у нас си по кориците, но не се забогатява!

Или  кара другите да й вършат работата

Или кара другите да й вършат работата

Андреа има истински търговски нюх и освен, че знае как да се рекламира, вече се учи да пести. След като знае колко пари е вложила в себе си и продукцията си, явно е решила да ги избие. Затова не просто пее на плейбек по участия, ами и кара другите да го правят вместо нея.

Доказателство за последното лъсна в HotArena.net. В публикуваното видео се чува как Андреа се провиква като Радка-Пиратка по микрофона: „Аре, Ще пееМЕ ли тази вечер?!”, след това върви плейбека, а останалото го върши екзалтираната тълпа!

Хитрата певица си прибира хонорара, който ще е реинвестира в поредния скандален клип и после ще хленчи, че пазарът у нас е малък и само в чужбина я оценявали.

Андреа не спира да се жалва по интервюта, че прословутата българска завист й зачернил живота. Не била тлъста, можела да пее, имала милиони фенове по света Дали и там разчита на фотошоп, плейбек и пеене на публиката?! Ако е така, значи и там участията на Андреа минават така:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар