Малката Крисия Тодорова била много тъжна заради Слави Трифонов!

Талантливата сладурана Крисия Тодорова накара близките си да се ядосат искрено на Слави Трифонов. А причина за гнева им са сълзите и тъгата на малкото момиченце, което се почувствало разочаровано на двойния си празник. На първи юни Крисия навършила 10 годинки, а рождения й ден съвпада и с празника на детето.

По този повод семейството й организирало голямо тържество в родния Разград, а Слави Трифонов получил специална покана от родителите й и от самата Крисия. Шоуменът лично потвърдил, че ще присъства на тържеството и заявил, че за него ще бъде огромна радост да донесе щастие на Крисия.

[caption id="attachment_318035" align="alignright" width="225"]Крисия Сладката Крисия много се натъжила заради Слави Трифонов[/caption]

Навръх рождения й ден обаче, Слави Трифонов се обадил по телефона, за да уведоми, че му е изникнал друг ангажимент и няма да присъства на празника, пише Пик.

"Думите му много разочароваха Крисия. Тя го чакаше с нетърпение, защото за нея Слави Трифонов е нещо голямо, велико. Тя страшно му се възхищава и го гледа с респект. Как го чакаше само. Беше казала на всичките си приятелчета и когато Слави Трифонов не дойде, Крисия се разплака. Реакцията й е нормална, все пак е едва на 10 годинки. Но постъпката на Слави Трифонов не беше честна", разкриват близки на Крисия Тодорова, присъствали на празника й.

Не се знае дали Слави Трифонов е съжалил за тъгата, която е предизвикал у сладураната Крисия на рождения й ден, но може би ще се опита да компенсира това като я уреди да участва в предстоящия сезон на "Гласът на България".

Слави Трифонов беше обещал на Крисия да съдейства за включването й в конкурса, въпреки малката й възраст. Според Дългия Крисия притежава невероятен талант и професионализъм на зрял човек, затова трябва да й се даде шанс, макар да няма нужните години.

"Дано удържи на обещанието си и да се реваншира на Крисия за това, че на практика я излъга на рождения й ден. Но, каквото и да стане, съдбата на това дете е предначертана. Крисия е уникален изпълнител и успехите й тепърва предстоят", убедени са близките й.