Близки на Крисия: Детето плака заради Слави Трифонов, не е честно!

Близки на Крисия: Детето плака заради Слави Трифонов, не е честно!
4.2 (84%) 5 votes

Малката Крисия Тодорова била много тъжна заради Слави Трифонов!

Талантливата сладурана Крисия Тодорова накара близките си да се ядосат искрено на Слави Трифонов. А причина за гнева им са сълзите и тъгата на малкото момиченце, което се почувствало разочаровано на двойния си празник. На първи юни Крисия навършила 10 годинки, а рождения й ден съвпада и с празника на детето.

По този повод семейството й организирало голямо тържество в родния Разград, а Слави Трифонов получил специална покана от родителите й и от самата Крисия. Шоуменът лично потвърдил, че ще присъства на тържеството и заявил, че за него ще бъде огромна радост да донесе щастие на Крисия.

Крисия

Сладката Крисия много се натъжила заради Слави Трифонов

Навръх рождения й ден обаче, Слави Трифонов се обадил по телефона, за да уведоми, че му е изникнал друг ангажимент и няма да присъства на празника, пише Пик.

„Думите му много разочароваха Крисия. Тя го чакаше с нетърпение, защото за нея Слави Трифонов е нещо голямо, велико. Тя страшно му се възхищава и го гледа с респект. Как го чакаше само. Беше казала на всичките си приятелчета и когато Слави Трифонов не дойде, Крисия се разплака. Реакцията й е нормална, все пак е едва на 10 годинки. Но постъпката на Слави Трифонов не беше честна“, разкриват близки на Крисия Тодорова, присъствали на празника й.

Не се знае дали Слави Трифонов е съжалил за тъгата, която е предизвикал у сладураната Крисия на рождения й ден, но може би ще се опита да компенсира това като я уреди да участва в предстоящия сезон на „Гласът на България“.

Слави Трифонов беше обещал на Крисия да съдейства за включването й в конкурса, въпреки малката й възраст. Според Дългия Крисия притежава невероятен талант и професионализъм на зрял човек, затова трябва да й се даде шанс, макар да няма нужните години.

„Дано удържи на обещанието си и да се реваншира на Крисия за това, че на практика я излъга на рождения й ден. Но, каквото и да стане, съдбата на това дете е предначертана. Крисия е уникален изпълнител и успехите й тепърва предстоят“, убедени са близките й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Близки на Крисия: Детето плака заради Слави Трифонов, не е честно!”

 1. Regina

  юни 19. 2014

  Голяма работа, че се разплакала! Лигла! Не може все за нея да е всичко и все на нейното да става. На света има деца с много по-сериозни проблеми! Айде стига!

 2. Dariq

  юни 19. 2014

  Каква лигла бе хора.Тя е само на 8г и е страхотен талант.Трябва да обичаме и уважаваме талантите си

 3. Bubata

  юни 19. 2014

  Тя не е лигла, и аз като бях на нейната възраст мой близък ми каза от друг град че ще дойде на рожденния ми ден, но не дойде. Аз също се разплаках, защото за мен този човек значеше много! По скоро вие Regina сте жалка да говорите за това талантливо дете, като си нямате друга работа, много ви здраве!!!!

 4. Име (задължително)

  сеп. 06. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар