Случилото се с Михаел Шумахер прилича досущ на трилър!

Преди ден светът се изправи на крака и аплодира чудото, случило се с Михаел Шумахер. Пилотът най-сетне излезе от страшната кома, в която лежа цели 169 дни, след трагичния инцидент на ски пистата във Франция през декември 2013 година.

Волята на Михаел Шумахер обаче се оказа по-силна от смъртта и той отново се върна към живота и семейството си. Преди малко повече от 24 часа той бе изписан от клиниката в Гренобъл, където се бореше за оцеляване през всичките тези месеци и бе откаран в скъпа болница в Лозана. И точно тук сценарият се развива като в същински трилър на секретните служби.

[caption id="attachment_318040" align="alignright" width="300"]Михаел Шумахер Случката с Михаел Шумахер прилича на трилър за секретните служби[/caption]

Оказа се, че никой не е разбрал как и кога Михаел Шумахер е бил извозен от болницата в Гренобъл. Докато стотици журналисти и почитатели дебнели пред централния вход на клиниката, то Михаел Шумахер е бил изведен тайно през скрит заден вход. А вместо да бъде транспортиран с хеликоптер, както се е очаквало, той е бил качен в линейка, която най-спокойто е напуснала пределите на болницата.

Най-любопитното е, че дори самите лекари от клиниката не са били наясно кой е пациентът в линейката, тъй като Михаел Шумахер е бил откаран до клиниката в Лозана под чуждо име, съобщават световните медии, сравнявайки случилото се с истински трилър филм и сюжет ала Джеймс Бонд.

Припомняме, че Михаел Шумахер още не е проговорил, но според медиците той вече отлично разбира всичко, което става около него и може да комуникира с околните чрез кимане с глава или премигване с очите.

Цялата тази тайнственост и мистерия около Михаел Шумахер са по настояване на семейството и предимно на съпругата му, които са категорични, че самият Михаел Шумахер не би искал лечението му да става повод за медийни сензации, а се надява на спокойствие и личен живот, далеч от камерите на папараците.

Точно за тази цел са били предприети въпросните мерки и големият Михаел Шумахер е бил откаран тайно и без никакъв шум до болничното заведение в Лозана. Той ще остане там дълго време, през което ще върви рехабилитационният му и оздравителен период.