Чалга певицата Анелия здраво я е треснала звездоманията

Анелия се прави на по-велика и от Господ. Нейното нахално и стигащо до наглост поведение е втрещявало не само най-близкото й обкръжение, но и случайни свидетели на изцепките й. Родената в Стара Загора пайнерка е изкарвала извън релси настоящата съпруга на бившия си – футболния бос Коко Динев.

[caption id="attachment_318056" align="alignright" width="300"]Анелия става все по-безцеремонна Анелия става все по-безцеремонна[/caption]

Два-три пъти вече, въпреки нежеланието и съпротивата на колежката си Емилия тя провежда фен срещите си в култовото софийско заведение на мъжа й „Кошарите”.

Анелия се чувства привилегирована от това, че бившата й свекърва благоговее пред нея и я обожава, както и за внучето си от Коко, а към настоящата съпруга на похотливеца Коко Динев – Емилия и детето им проявява меко казано резерви и то огромни, припомня HotArena.net..

Безпардонното държание на Анелия е пословично. „Когато въшката се наяде, тя излиза на челото”, го е казал народа ни и това в пълна сила важи за хубавицата.

Вървежната певица толкова на сериозно се е взела, че не зачита нито правила, нито съгражданите си, тоест хората, които пълнят дискотеките, нощните клубове и де факто джобовете й с пачките, които явно са й размътили мозъка до самозабрава, разбра Kluiki.bg.

Поредната изцепка на поп фолк дивата се случила наскоро, на софийска бензиностанция. Не стига че прередила клиент по най-безцеремонен начин, ами вдигнала кръвното и на обслужващия персонал. Като хваната от гората се провикнала на момичето на касата да побърза и да не се мотае, че „имала много по-спешна работа от това да виси по касите”.

Това адски не само шокирало, но и вбесило останалите клиенти, които чакали чинно на опашката, за да си платят за горивото. Вместо да се извини обаче, изпълнителката на „ Така ме кефиш” само се развикала още по-силно и след като постигнала своето, арогантно се отправила към джипа си.

Единствената реакция на певицата на годината за 2012 не бил знак, че с нещо съжалява за постъпката си. Напротив, Анелия самодоволно нагласила тъмните си очила и победоносно се метнала в лъскавото си возило.

iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/KYz5HcCm0Oo" frameborder="0" allowfullscreen>