Християн Гущеров се изложи и то здраво, а Мария заедно с него!

Привидно влюбената и хармонична двойка на певицата Мария и бизнесмена Християн Гущеров е на път да се превърне в най-омразната в страната. Заради множеството привилегии и измами, които двамата си позволяват единствено заради властта на парите.

Днес избухна колосален скандал, след като стана ясна голямата измама на Християн Гущеров. Не се знае чия е била идеята за това нахалство - негова, или на самата Мария, но постъпката е факт. А именно, че Християн Гущеров е кихнал цели 20 бона, за да уреди половинката си Мария за участие в турнето на "Пайнер" това лято.

[caption id="attachment_318060" align="alignright" width="300"]Християн Гущеров Християн Гущеров с чиста проба подкуп заради капризите на Мария[/caption]

Дотук нищо лошо. Работата обаче е там, че участниците в турнето отдавна вече са определени и подкупното уреждане на Мария ще стане причина някой от тях изненадващо и напълно незаслужено да отпадне.

"Ако пробутат Мария на турнето, заради парите на Християн Гущеров, това няма да е честно. Защото ще трябва да си тръгне някоя от останалите певици, които наистина са заслужили и цяла година са се бъхтили да пеят на живо по нощните клубове и да се срещат с феновете си, докато Мария си седеше кротко на дивана у дома", коментират служители от фирма "Пайнер" и разкриват, че случая с Християн Гущеров и подкупа му вече се знае от всички в компанията, а изпълнителките са на нокти.

Тези дни пък Мария изобщо не се била вясвала по светски събития, за да се предпази от евентуално засичане с някоя от конкурентките си за турнето. Още преди седмици обаче тя започнала да натяква на Християн Гущеров, че заради него и ревността му е спряла да ходи по участия и затова иска да се покаже поне на голямата сцена.

Явно Християн Гущеров е размислил и накрая бръкнал в портфейла и извадил въпросните 20 000 лева. Защото той, както и много нашенски новобогаташи смятат, че парите диктуват всичко и с тях могат да правят, каквото им сърце поиска. Скандалът с подкупа на Християн Гущеров и Мария обаче тепърва се разраства и скоро се очакват ответните и справедливи реакции на останалите участници в турнето.