Емилия показа дори семейния Джак Ръсел в предаването, в което проля много сълзи

Емилия подари истинска радост на детето си за рождения ден.

Певицата, както вече писаха от kliuki.bg създаде страхотен празник за своя малък голям Мъж на живота. От рождения ден на Иван вече мина цял месец и нещо, но феновете на певицата могат да са насладят на най-вълшебните мигове от него.

[caption id="attachment_318101" align="aligncenter" width="300"]Емилия подарява Джак Ръсел Емилия подарява бебе на Иван, за да й помага за сестричката[/caption]

Емилия ще сподели в специално предаване посветено на нея най-важните моменти в ежедневието й, но явно не може да дочака денят на излъчването.Изпълнителката вече пуска избрани части от него.

[caption id="attachment_318103" align="aligncenter" width="300"]Емилия празнува рожден ден Емилия осигури най-готиното детско парти за синчето си![/caption]

Първо беше видеото, в което Коко Динев категорично показва коя е Жената на живота му. Второто клипче е от рождения ден на сладурчето й Иван. Специален акцент в него е моментът, в който гордата майка Емилия го изненадва с подарък от нея и татко му.

Певицата и бизнесменът още се туткат и не са сюрпризирали доброто дете с малка сестричка или братче, но поне го компенсираха с друго бебе. Малкият Джак изглежда леко притеснен от тайфата празнуващи дечурлига и камерата, но поне е попаднало на стопанин.

Емилия твърди, че Иван е обичлив и по реакцията му съдим, че кученцето ще получи цялата любов и внимание, на която е способно едно дете.

Родителите му са пословично щедри не само с него, но изглежда имат негласно споразумение да не прекаляват с подаръците. Синът им може да разполага с най-доброто като дрехи и играчки, но не е презадоволен и това си личи на празници.

А за Емилия остава гордостта, че е родила най-милото дете и тъгата, че не може да е винаги с него: