Шок: Решението на Константин и Надя потресе близките им!

Шок: Решението на Константин и Надя потресе близките им!
4 (80%) 7 votes

Близките на Константин и Надя са ужасени, но двамата вече взеха решение!

В див ужас изпаднаха близките на певеца Константин и хубавата му съпруга Надя, след като научиха за решението, което взе младото семейство. Най-стресирани и категорично против са родителите на русокосата Надя, но и те вече са изправени пред свършен факт.

Работата е там, че Константин и Надя провели няколко сериозни разговора относно непрестанните забежки на певеца и любовта му към чашката. Дискусиите им по въпроса обаче не дали резултат, вследствие на което Надя първа стигнала до решение.

Константин и Надя

Константин и Надя му намериха цаката, но това според близките им, е ненормално

Тя твърдо се е отказала да се развежда с Константин, както неведнъж го заплашваше преди година, а просто му заявила, че ще живее с него на съквартирантски начала. А от неспособност да прикрие греховете си, Константин нямало къде да мърда и се съгласил. Това разкриха близки приятели на Константин и Надя пред вестник „Всеки ден“.

„Нещата между тях са от ясни, по-ясни. Константин е непоправим. Той обича Надя, но по твърде особен начин, като се има предвид, че постоянно й изневерява. В началото тя плачеше много, вдигаше чутовни скандали и плашеше с развод, но нищо. Коцето пак си знаеше своето. Ей на – последната му изневяра беше преди 2 седмици, когато си тръгна пред очите ни с непозната брюнетка. Каза, че щял да я „изпраща до дома й“, разказват познати на Константин и Надя, случайни очевидци на случката между Константин и новата мадама в заведение в Студентски град.

След години тормоз обаче, Надя сякаш изведнъж претръпнала към Константин и вече нито го разпитвала къде ходи, нито я интересувало. Тя споделила пред близките си, че така или иначе Константин винаги се връща у дома, глези я с подаръци и се грижи за щерка им Мариана. Какво повече можела да иска Надя, която за нищо на света нямало да остави детето си без баща.

Константин и Надя престанали да мачкат чаршафите и да спят заедно вече месеци наред, като условието поставила Надя, а Коцето приел. Близките им обаче са шокирани от новината за новия им семеен живот, тъй като са убедени, че това не е нормално и никои съпрузи не бива да толерират подобен живот. Решението обаче си остава на Константин и Надя.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Шок: Решението на Константин и Надя потресе близките им!”

  1. Vesela Ilieva

    юни 19. 2014

    🙂

Добавете коментар