Мика страда толкова много, а Христо Стоичков не проявява никакво съчувствие към нея, дори напротив!

Наистина недопустимо поведение на Христо Стоичков спрямо щерка му Мика. От дни Стоичкова страда ужасно много, поради раздялата си с Иво Аръков. Вместо да я утеши обаче, Камата непрестанно й повтарял как е добре, че не го е изложила, омъжвайки се за актьора, защото това не бил никакъв мъж. Ицо даже на няколко пъти споделил пред щерка си, че тя си е изгубила времето с Аръков и сега можеше вече да бъде с мъжа на живот си, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_318131" align="alignright" width="300"]Христо Стоичков разплака Мика след раздялата й с Иво Христо Стоичков разплака Мика след раздялата й с Иво[/caption]

При тези думи Мика силно се разстроила и се разплакала. В този тежък момент от живота й тя иска само и единствено утеха, но баща й цяла България си го знае, че не е много по внимателните разговори, дори и що се отнася до семейството му.

Легендарният нападател на Барса по принцип ненавижда Иво Аръков още от началото на любовта му с Мика, пише "Всеки ден". Двамата нямали нищо общо и като повечето хора на изкуството - Иво също не се интересувал от спорт, още по-малко от футбол. Това вбесявало Стоичков всеки път, в който го види, и затова сега е толкова щастлив, че не е вече до Мика.

"Последното нешо, от което Мика има нужда сега, е някой да й натяква, че е сгрешила с Иво. Да, тя добре го осъзнава, но не е приятно да ти го повтарят непрестанно." - коментира приятелка на Стоичкова.

Камата обаче никога не е сдържал много емоциите си. Той наистина обича децата си, но "Нали ти казах" силно наранява Мика в момента и тя често си поплаквала именно след тези думи.