Асен Блатечки упорито е криел тази истина от съпругата и щерка си, но всичко се разкри!

Чаровникът Асен Блатечки безспорно е един от най-големите любимци на България. Може би тъкмо затова всички и най-вече жените побързаха да го оправдаят за това, че напусна семейството си и изневери на съпругата си Катя с прелестната Диляна Попова. Която на всичко отгоре забремени, докато още се водеше щастливо женен.

Болшинството от българите моментално обвиниха за всичко Диляна Попова, като й лепнаха етикета "разбивачка на семейства" и едва не я линчуваха. Истината обаче се оказа съвсем различна и не е в полза на Асен Блатечки. Защото се разбра, че в продължение на година и повече той е пазел в тайна фактите и действителния ход на събитията.

[caption id="attachment_318136" align="alignright" width="275"]Асен Блатечки Асен Блатечки не искаше семейството му да разбира тази истина[/caption]

Защото връзката между Асен Блатечки и хубавата Диляна Попова е реалност, а е вярно и, че не манекенката, а самият Асен Блатечки повече от половин година е преследвал Диляна Попова. Това разказаха колеги на актьора, свидетели на лудостта му по нея и решението да я свали на всяка цена.

"Асен направи всичко. Диляна винаги се е държала с него само като колега и приятел, но всички я обвиниха, че го била свалила. Друг път! Той я гонеше като подивял и едва не застана на главата си, за да й се хареса. Буквално беше луднал по нея и я преследваше навсякъде. Но, разбира се, не е лесно да признаеш това пред дългогодишната си съпруга и детето си. По-удобно е хем да се разделиш със семейството си, хем да останеш невинен в очите им", коментират колеги на Асен Блатечки.

Истина се оказа и фактът, че Диляна Попова първоначално е крила зачеването си от Асен Блатечки и е смятала сама да гледа детето си, за да не го дели от семейството му. "Диляна никога не е драпала за Асен Блатечки. Да, обича го, но ако не беше неговата настойчивост, нищо нямаше да се случи помежду им. Това жена му не знаеше до днес и си мислеше, че красивата манекенка е замаяла главата на мъжа й. Сега сигурно й е болно, но истината трябва да се каже", категорични са колеги на Асен Блатечки и Диляна Попова.