Това се случи между Теди Кацарова и Волен Сидеров

Това се случи между Теди Кацарова и Волен Сидеров
5 (100%) 6 votes

Теди Кацарова реши да покаже, че е с широки възгледи, въпреки мнението на голяма част от народа, в това число и Волен Сидеров!

Твърде ниско падна Теди Кацарова. Тя толкова го е закъсала за пари, че ще пее на „София Прайд“ след два дни, разбра Kliuki.bg. Това е парад на хора с различни интереси спрямо предпочитанията си в леглото. Подобни паради станаха традиция в много държави из Европа, но в България от години има сериозно недоволство от публичните изяви на тези хора. Теди обаче ще вземе участие в коцерта по случай този парад, тъй като била разкрепостена в мисленето си, както пише ПИК. Истината обаче е, че тя е много зле с финансите си и вече приема абсолютно всякакви ангажименти.

Теди Кацарова намери начин да вбеси Волен Сидеров

Теди Кацарова намери начин да вбеси Волен Сидеров

„Тези паради са недопустими. Трябва да сме толерантни, но защо ни навират убежденията си пред лицето. Все едно аз да изляза на парад, че съм нормален. Що за безумие?!“ – гневи се един от българите в интернет форумите.

Сред най-големите врагове на „София Прайд“ по принцип е Волен Сидеров, който и тази година не пропусна да се вбеси на парада. Според слуховете мнението му за Теди Кацарова се е влошило изцяло в момента, в който узнал за нейното участие в събота. Той дори се заканил, че ще пусне в действие връзките си и Теди повече нямало да види участие никъде.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Това се случи между Теди Кацарова и Волен Сидеров”

 1. Hili

  юни 20. 2014

  Прости български народе, бъди толерантен към различните. Такива хора могат да се родят във всяко семейство. Никой от нас не е застрахован, че няма или в бъдеще няма да има дете или внуче гей. Ако едно такова дете е ваше и утре се чувства отритнато и иска да отиде на такъв парад, тогава какво ще говорите? Ако такива хора не ви правят нищо лошо, оставете ги на мира. Просто, не ходете и не гледайте този парад .

 2. mda

  юни 30. 2014

  Виж сега, Hili, не е точно така. Толерантността няма нужда от паради. 90 процента от българските майки биха приели ако се окаже, че детето им е с хомосексуални наклонности. Но да излезеш на парад, не е като да идеш на парти. Това е политическо изказване и е насочено към обществото, чиято градивна единица е семейството от мъж и жена. Мъж и мъж и жена и жена могат да направят семейство, даже и дете да отгледат, но никога няма поддържат устоите на обществото. Винаги ще са против него. И българският народ пак е толерантен, защото си затваря очите и си обръща главата на другата страна. Не дразнете дявола, защото ще ви излезнат едни хомофоби да ви пребият там. Да би мирно седяло, не би чудо видяло.

 3. Име (задължително)

  юли 07. 2014

  Абе незнам каква ще я увапцате,но както виждам цялата държава,с малки изключения,са си набили езиците в задниците на американците и европедите ижадни и гладни смучат,,демокрация,,и тъпизъм.Са мо Ви гледам и се,,наслаждавам,,какъв кух народ.Престъпници,затворници и криминал ги управлява 24години и те не се усещат,че са мокри и вунят.Хей народ поробен,защо си толкова тъп и про дажен¿

Добавете коментар