Тази напитка е истински феномен, а ефектът е гарантиран!

Всички ние сме чували какви ли не приказки за магически диети, вълшебни хапчета, колани и прочие, които уж гарантират ефективно и бързо отслабване. Истината обаче е, че в повечето случаи си оставаме излъганите камилчета. И ако сме само излъгани, това е добрият изход. Защото много от въпросните диети и хапчета могат сериозно да увредят здравето ни.

Природата обаче ни е дала всичко, което ни е нужно за здраве, красота и пълноценен живот, а ние просто трябва да я слушаме и да изпълняваме съветите й. Точно от природата идват и съставките на напитката, с която може да свалим по половин килограм от теглото си, при това само за ден. Струва ви се чудо и то наистина е такова.

[caption id="attachment_318152" align="alignright" width="300"]напитка Тази напитка сваля по половин килограм на ден от теглото ни[/caption]

Всичко, което ни трябва за направата на уникалната напитка, е дълбок стъклен съд, в който поставяме една голяма краставица, нарязана на кръгчета. Към нея прибавяме и кръгчета от лимон, но заедно с кората, 12 ментови листа и близо една чаена лъжичка корен от джинджифил, предварително настърган.

В цялата тази смес се изсипват точно 8 водни чаши вода, а напитката се оставя в хладилника, където трябва да престои една вечер, преди да се консумира.

На следващия ден тя вече е готова, но задължително трябва да изпием първата голяма чаша от нея на гладно. След като сме я изпили, не бива да слагаме залък в уста поне един час, за да може съставките от напитката да проникнат свободно в организма ни.

Проверено и доказано е, че още след първите 60 минути ще се почувстваме значително по-леки, а до края на деня кантарът ще отчете с половин килограм по-малко.

Макар и полезна за общото ни здраве, напитката се консумира най-много два пъти на ден, за да няма пренасищане на тялото ни от нея. Освен, че значително ще редуцира теглото ни, тази невероятна напитка ще помогне много за укрепването на имунната ни система и вирусите буквално ще ни подминават.

Чрез напитката се активира силно отделителната ни система, което е гарантирано лекарство за пречистването на целия ни организъм. Опитайте! Няма какво да изгубите, напротив!