Ужас: Голяма беда сполетя Ани Салич! Водещата е в шок

Ужас: Голяма беда сполетя Ани Салич! Водещата е в шок
5 (100%) 3 votes

Ани Салич не знае какво да прави и е изпаднала в страшна депресия!

Голяма беда сполетя водещата на Нова тв Ани Салич, която дълги години се изявяваше като основното лице на конкурентната Би Ти Ви. Ани Салич не може място да си намери от ужаса и шока, в който е изпаднала, а колегите й сериозно се тревожат за нея и настроенията, които внася в нюзрума на телевизията.

Оказа се, че Ани Салич е изпаднала в нервен срив, заради който само за два месеца е надебеляла с цели 15 килограма. Промяната у Ани Салич е видима за всички с просто око, а костюмите, които й осигуряваха от телевизията, отдавна вече не й стават. Ани Салич изпаднала в страшна депресия след първия път, в който не успяла да закопчее копчето на сакото си. То едва не се пръснало под наедрелите й форми, затова се наложило да го свали.

Ани Салич

Ани Салич дебелее от въздуха и не знае какво да направи, за да спре

От известно време насам Ани Салич се появява на екран в широки блузи или рокли от еластични материи, които обаче подчертават всяка гънка от фигурата й – а те изобщо не са малко. „Отвратително! Какви са тези дрехи?! Приличам на хипопотам на екрана“, беснеела в гримьорните Ани Салич, но стилистите на Нова телевизия не знаели с какво да я облекат, за да й угодят. А и още не е измислена дреха, която да те направи да изглеждаш слаб, при положение, че задните ти части наближават половин декар.

„Откакто надебеля, Ани Салич направо не се търпи. Тя постоянно намира кусури на колегите и ги обвинява за напълняването си, защото я съблазнявали с калоричните си закуски. Не се вижда, че постоянно набива нещо от нерви и стрес, а храните, които поема, са повече от вредни“, коментират колегите й от Нова телевизия.

Промяната с Ани Салич се случи след като тя се премести в Нова телевизия и едновременно с новините се захвана да прави и авторското си предаване. На практика тя почивала само в събота, затова започнала да яде, каквото й скимне, за да успокоява нервата си.

Припомняме, че преди време Ани Салич бе отслабнала рекордно с диета от зеленчуци и много чай, а зрителите на Би Ти Ви едва я познаха. Днес обаче тя отново се ошишка и дори свали брачната си халка, която жестоко й отесня.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Ужас: Голяма беда сполетя Ани Салич! Водещата е в шок”

 1. Име (задължително)

  юни 20. 2014

  neka prilogi dietata na dgoli

 2. Име (задължително)

  юни 20. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 3. Аман от тази Ани Салич! Тя, винаги е била отвратителна комплексарка, независимо дали е дебела или не! И много важно с какво се храни – да се тъпче с каквото си иска – безинтересна е, даже с нескончаемите си депресии!!!!

 4. 567

  юни 21. 2014

  Крайно време е Нова да я махне от екран тая тлъста лелка скучна гледа злобно и е отвратителна нека си седи на село и да копа пиперо тогава може и да отслабне.

Добавете коментар