Благой Георгиев и Биляна не изненадаха „вещицата”, която беше причина за първият резил на гимнастичката

Благой Георгиев и Биляна може да са изненадали всички, но не и певицата Лияна. Охулваната чалга певица най-после дочака Видовден, убедиха се от kliuki.bg.

В каквито и грехове да упрекват горещата изпълнителка, не тя се оказа причината за унижението и хилядите изплакали сълзи на бившата гимнастичка Христина. Красавицата роди две деца на религиозния футболист, но не забрави болката от срама и предателството. Тя беше изоставена, докато очакваше дъщеря им и не спираше да плюе системно Лияна.

Кръгът около нея се погрижи да лепнат етикет „Вещица” на певицата, а измамената се подиграваше, че търсела реклама покрай креватните си истории. Няколко години по-късно обаче истината лъсна!

Каквито и кусури да има Лияна, не тя е в основата на проблемите й. Христина само преди два месеца твърдеше, че мъжът й е ползван като „ракета-носител за западнали и забравени чалгаджийки”. Била обичана и щастлива и никой не можел да й го отнеме.

Лияна реагира на обидата й с послание във Фейсбук:

liana1 liana2 По някакви причини дни по-късно изтри думите си, с които даваше на Христина да се разбере, че слабият ангел на Благо винаги ще руши семейството му.

Тогава думите на певицата се взеха на подбив, но тя излезе права. Гимнастичката отново е унизена, а светските издания се занимават с новата светска двойка Благой Георгиев и Биляна.

Любопитното е, че неоспоримото доказателство за аферата им лъсна в предаването на Николета. Плеймейтката има много малко приятелки, но Лияна категорично е една от тях. Двете се тешаха взаимно, когато ги хулеха като крадли на мъже и се снимаха заедно в „Лошите момичета”.

Времето за мъст дойде и Христина вече не може да си затваря очите пред аферата на Благой Георгиев и Биляна.