Булчинска рокля е най-скъпата придобивка на Преслава тези дни, твърдят папараците на Николета

Булчинска рокля е поредното бижу в гардероба на Преслава!

Най-награждаваната за Певица на годината се гласи да стане булка, научи kliuki.bg! Новината обикаля медиите тези дни, но само Николета се сдоби с доказателство, че хорските приказки са верни.

Болезнено слабата певица най-после ще сбъдне мечтата на мама, тате и кака да видят своето момиче задомено...или поне така им се иска на хилядите фенове.

Преслава наистина обикаля най-скъпите бутици, за да си избере прекрасна булчинска рокля. Тоалетът би трябвало да накара всеки младоженец да притаи дъх от вълнение и да отклони внимание от щръкналите й кости. Някъде сигурно се продава такава и струва пари, които са й проблем.

Само че с всичките й „иди ми-дойди ми” връзки и непрекъснатото обикаляне по клубове, на сериозна част от хората не им се вярва че Преслава ще се жени.

Папараците на Николета документираха на точно коя булчинска рокля й се спря погледа, но ще изчакаме в рамките на месец да научим цялата истина.

[caption id="attachment_318188" align="aligncenter" width="300"]Преслава избира булчинска рокля Булчинска рокля направо от витрината си избра скромната Преслава, която мрази да се гласи [/caption]

„Компетентни” твърдят, че Преслава по-скоро ще снима пореден клип. Нямало да е особено естетично да се покаже по бански и една феерична булчинска рокля пасвала идеално на някое свежо лятно парче.

Верните й поддръжници обаче препрочитат да вярват, че Бирмата се е осъзнал и съвсем скоро ще превърне любимката им в „почтена жена”. На Преслава пък й е време да помисли сериозно за семейство. Децата на колежките й скоро ще тръгнат на училище, по-зрелите в бранша дори черпиха за абитуриенти, само тя от нейното поколение остана незадомена...Защо пък скоро да не я видим в тази нежна булчинска рокля не само във видео клип?!