Скандал: Слави Трифонов взе непростимо решение!

Скандал: Слави Трифонов взе непростимо решение!
5 (100%) 2 votes

Този път Слави Трифонов направи нещо наистина позорно и си навлече беля!

Слави Трифонов безспорно е шоумен номер едно в България, но липсата на адекватна конкуренция му изигра лоша шега. Дългия се самозабрави, а последното му решение предизвика грандиозен скандал и едва ли ще бъде простено.

Работата е там, че Слави Трифонов реши да се подиграе с един от най-добрите си приятели пред очите на цялата страна. Водещият на „Шоуто на Слави“ се изгаври с големия композитор Митко Щерев, на чиито съвети и талант разчиташе от дълго време насам. Сега обаче, когато зарови томахавката с Лили Иванова, Слави Трифонов обърна палачинката и се присмя на приятеля си.

Слави Трифонов

Слави Трифонов се подигра с човека, чиято ръка до вчера „целуваше“

„Решението Иво Сиромахов да се въплати в образа на Митко Щерев и да го подиграе пред всички в конкурса „Пеещи семейства“, не е на някой друг, а на самия Слави Трифонов. Скандалът е огромен, защото допреди седмица Слави Трифонов се подмазваше на Митко Щерев и едва не му целуваше ръка. А сега се отнесе по този начин“, коментират служители в Би Ти Ви.

Откакто видял „скеча“ на Иво Сиромахов, композиторът Митко Щерев бил бесен и едва се побирал в кожата си. Той не вярвал на очите си, а още по-малко на това, че ще бъде осмиван от самия Слави Трифонов, с когото е работил като консултант в музикалните му проекти.

„Това е то. Прекарай години с един човек, за да го разбереш какъв е. Иво Сиромахов за мен не е нито добър актьор, нито добър писател. Този човек просто не е талантлив, колкото и да му се иска. От Слави Трифонов обаче съм разочарован дълбоко, защото винаги съм го уважавал и вярвах, че е различен. Излезе, че мъжкарското му поведение и принципи са въздух под налягане“, коментирал с голяма болка Митко Щерев пред свои колеги и ги съветвал в никакъв случай да нямат работа със Слави Трифонов, за да не се отнесе той така и с тях, пише вестник „Всеки ден“.

Не се знае дали Митко Щерев ще последва примера на Елица и Стунджи, и ще заведе дело срещу Слави Трифонов, но е ясно, че приятелството между двамата беше дотук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Скандал: Слави Трифонов взе непростимо решение!”

  1. Emille Boev

    юни 21. 2014

    СЛАВУНДЕРЪТ Е ИМПОТЕНТЕН ИЗРОД! НА ТАЗИ БАЗА СЕ ФОРМИРА И ХАРАКТЕРЪТ МУ – ПОДИГРАВА СЕ СЪС ВСИЧКИ И ВСИЧКО, ЗАЩОТО И СЕНО ЖИВОТЪТ СЕ ПОДИГРА!

  2. мая

    юни 22. 2014

    този шут Иво Сиромахов е толкоз отвратителен и не вижда ли това Слави чудя се? В тези роли в които се изявява направо отблъсква Слави скрий го тоя зад кадър иначе губи цялото ти шоу!

Добавете коментар