Биляна Евгениева с шокираща наглост след съсипването на Благо

Биляна Евгениева с шокираща наглост след съсипването на Благо
5 (100%) 3 votes

Биляна Евгениева изобщо не изпитва някакви сантименти, че разби едно семейство!

Не е за вярване, но някои хора могат да разбият семейство, без да изпитат и едно угризение. Такъв е случаят с Биляна Евгениева, която е на път да разведе футболиста Благой Георгиев. Мис Плеймейт №2 за 2014 година се чувствала отлично след „подвизите“ си с Благо и нямала намерение да го пуска, научи Kliuki.bg от свой източник. Причината обаче е не толкова някаква любов или симпатия към бившия ни футболен национал, а просто страх да не остане сама.

Биляна Евгениева не съжалява, че съсипа Благой Георгиев

Биляна Евгениева не съжалява, че съсипа Благой Георгиев

Както е добре известно, Биляна Евгениева заби Благой Георгиев само няколко дни след като милионерът Христо Сираков й би шута по жесток начин. Тя вече виждаше достъпа до банковите му сметки, когато изведнъж Сираков се осъзна и развали по най-бързия начин техния годеж. От своя страна пък манекенката не загуби време в сълзи, а веднага излезе по нощните клубове да търси нови богаташи и именно в един от тях попадна на Благой Георгиев.

Сега футболистът изживява много труден миг, защото жена му Христина е на път да му бие шута завинаги, тъй като неговите измени вече не се търпят. Въпреки това обаче, преди намесата на Биляна Евгениева, Благо се беше доста укротил и изглеждаше искрено щастлив със съпругата си.

„Що за жена ще направи подобно нещо?! Та те са семейство, бяха толкова щастливи, но тя се появи. Той е слаб и най-малкото нещо може да го изкара от пътя. Иначе не е лошо момче, но…“ – коментират познати на семейството, които са потресени от случващото се.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Биляна Евгениева с шокираща наглост след съсипването на Благо”

  1. Пепи Джел

    юни 26. 2014

    биляна Евгениева, не красавица а напротив грозна зъбата маймуна .Благой си изпил акъла да тръгне с нея и да си зареже семейството.

Добавете коментар