Зорница Линдарева покори друг известен мъж

Зорница Линдарева покори друг известен мъж
5 (100%) 3 votes

Зорница Линдарева отново предизвика огромен интерес!

Зорница Линдарева покори друг известен мъж, след като преди това стана популярна на общественото внимание с краткия си, но скандален романс с Тачо – любимият мъж и баща на детето на Жени Калканджиева. Тогава това скандализира целия живот на Жени, припомня Kliuki.bg.

Зорница Линдарева с нов популярен мъж

Зорница Линдарева с нов популярен мъж

Наскоро се публикува нейна снимка, където тя стои в скута на Тодор Славков или Малък Тошко, както го наричат, пишат и от изданието Лайфстайл. бг.

Но пък Зори явно сама няма нищо против популяризирането на новия й флирт, защото не отрече нищо. Приближени пък казвали, че Славков отделял много внимание на Зорница, след като разбрал за края на любовната афера между Стефан Манов – Тачо и неотразимата Зорница Линдарева.

Зорница Линдаревва смути отношенията между Жени Калканджиева и Тачо

Зорница Линдарева смути отношенията между Жени Калканджиева и Тачо

Освен че бил много заинтригуван от красавицата, Тодор Славков я ухажвал с най-различни изненади и подаръци, за да се чувства щастлива, след разочарованията в любовта си преди това.

След като Зорница Линдарева преживя влюбването си към Тачо, беше публично обявено случилото се. Тя разказваше в интервюта, че е била влюбена в него, но Жени Калканджиева, шестата в света по красота, бързо се намеси, опита да защити брака и семейството си. Не е сигурно към момента каква е ситуацията при тях, но пък очевидно третият човек – Зорница Линдарева, фаталният фотомодел, е преживяла този период и вече е сияйна и щастлива, в обятията на друг не по-малко популярен човек в публичното ни пространство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар