Много от футболистите може да не са с перфектна визия, въпреки всичките си възможности, но пък техните половинки обикновено са истински световни красавици!

Според класация, която представят и във "Всеки ден" и от БГНЕС, на първо място е избрана една от най-желаните жени - това е Ирина Шейк, която е половинка на футболната звезда и носител на статуетката "Златна топка" - Кристиано Роналдо.

Следващата в списъка за красивиците е неустоимата Шакира, която има дете от приятеля си - футболиста Жерар Пике, който е истинска звезда на испанския футбол, но пък и половинката му може да се каже е истинска музикална легенда. Шакира е продала милиони копия на своите албуми и е заслужено успял музикант.

[caption id="attachment_318239" align="alignright" width="300"]Футболистите имат страхотни красавици до себе си Футболистите имат страхотни красавици до себе си[/caption]

Третата красавица, която е жена на един от футболистите по света, е Ан Катрин Бромел, която е възлюбената на немския национал Марио Гьотце.

Сред тези неотразими красавици на футболистите следва друга испанска звезда, а именно Сара Карбонеро, която е едно от най-известните имена и лица на испанските медии, журналистка и красивата половинка на стража на Испания Икер Касияс, който е популярен футболист от дълги години, част от екипа на Реал Мадрид.

Футболистите и в България са едни от най-желаните мъже. Не са най-красивите, нито най-знаещите, но пък този спорт навсякъде ги прави звезди, освен това са и добре заплатени. У нас много родни красавици се борят за сърцата на футболисти - Николета Лозанова, Алисия, много моделки и известни хубавици. А в световен мащаб една от най-известните футболни фамилии са семейство Бекъм - Дейвид и Виктория и общо четирите им деца.