Драмата е пълна: Елица довърши Стунджи с жестока истина

Драмата е пълна: Елица довърши Стунджи с жестока истина
5 (100%) 3 votes

Елица направи на пух и прах Стунджи, музикантът не може да се опомни…

Най-успешните български музиканти в историята на „Евровизия“ са в жесток скандал и вече нищо не е същото между тях. Елица Тодорова и Стунджи някога бяха толкова близки, че пренасяха работата у дома и по цял ден се наслаждаваха един на друг. Оказва се обаче, че може би насладата е била само за мъжката част от тази любовна история. Елица не е изпитвала същото като него и дори е под сериозна въпросителна дали някога го е обичала истински.

Стунджи е луд по Елица, но тя сякаш не изпитва същото

Стунджи е луд по Елица, но тя сякаш не изпитва същото

Познати на звездната двойка разкриват, че при тях тръпката е била водещото. Стунджи наистина я е обожавал и още я обичал силно, но Ели вече му се наситила. Тя била доста авантюристичен човек и винаги следвала новото. За нея Стунджи вече бил прочетена книга, което е жалко наистина, но понякога така става в любовния живот.

Жестоката истина обаче лъсна в нощните заведения на София, където от известно време певицата обикаля по участия и се задява с много по-млади от нея мъже, както писа по-рано ПИК. Тук вече е ясно, че към днешна дата Елица не изпитва нищо към Стунджи и даже слуховете твърдят, че в момента била изключително щастлива и доволна от живота си.

Не може да се каже същото за Стоян Янкулов – Стунджи обаче, който напусна съпругата си заради музикалната си партньорка, но в крайна сметка не успя да й сложи и на нея халката. В момента той бил съсипан, разкриват негови близки, и не искал да вижда никого, нямал никакво желание за нова любов в живота си, научи Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Драмата е пълна: Елица довърши Стунджи с жестока истина”

  1. 123

    юни 22. 2014

    Тои какво е очаквал да прилапа агнешкото ли при такива връзки винаги става така рано или късно

  2. Tanq Marinova

    юни 22. 2014

    Wseki si poluchava zasluvenoto. Kato si warti kur, nikoi ne ti e winowen. Terzai sega Stundgi, izpusna pitomnoto, goni diwoto.

Добавете коментар