Елица направи на пух и прах Стунджи, музикантът не може да се опомни...

Най-успешните български музиканти в историята на "Евровизия" са в жесток скандал и вече нищо не е същото между тях. Елица Тодорова и Стунджи някога бяха толкова близки, че пренасяха работата у дома и по цял ден се наслаждаваха един на друг. Оказва се обаче, че може би насладата е била само за мъжката част от тази любовна история. Елица не е изпитвала същото като него и дори е под сериозна въпросителна дали някога го е обичала истински.

[caption id="attachment_318250" align="alignright" width="300"]Стунджи е луд по Елица, но тя сякаш не изпитва същото Стунджи е луд по Елица, но тя сякаш не изпитва същото[/caption]

Познати на звездната двойка разкриват, че при тях тръпката е била водещото. Стунджи наистина я е обожавал и още я обичал силно, но Ели вече му се наситила. Тя била доста авантюристичен човек и винаги следвала новото. За нея Стунджи вече бил прочетена книга, което е жалко наистина, но понякога така става в любовния живот.

Жестоката истина обаче лъсна в нощните заведения на София, където от известно време певицата обикаля по участия и се задява с много по-млади от нея мъже, както писа по-рано ПИК. Тук вече е ясно, че към днешна дата Елица не изпитва нищо към Стунджи и даже слуховете твърдят, че в момента била изключително щастлива и доволна от живота си.

Не може да се каже същото за Стоян Янкулов - Стунджи обаче, който напусна съпругата си заради музикалната си партньорка, но в крайна сметка не успя да й сложи и на нея халката. В момента той бил съсипан, разкриват негови близки, и не искал да вижда никого, нямал никакво желание за нова любов в живота си, научи Kliuki.bg.